Seantree Steam Hand Butter Cream Lime Mint

Hoi Hoi,

Ik ben iemand die consequent volgt of Veepee goeie sales heeft. Laatst klaagde mijn man dat zijn handen helemaal open liggen door het vele handen wassen en ontsmetten. Kort er na was er een sale op Veepee met Koreaanse beauty. Ik zag in deze sale drie verschillende tinnetjes handcrème. Dat leek mij een goed idee om uit te proberen en als ze goed bevonden werden ze subtiel door te schuiven naar mijn man. Vandaag toon ik het eerste tinnetje, namelijk de groene met de geur limoen-munt. Het tinnetje is alvast allerschattig met de beer op de fiets.

Seantree Steam Hand Butter Cream Lime Mint

Door het product te stomen mengen de water en olie basis. Hierdoor gaan ze een laagje op de huid aanbrengen, die er op zijn beurt voor zorgt dan het water op de huid niet verdampt. Hierdoor voelen de handen gehydrateerd en dat een hele dag lang. In deze hand boter zitten ‘groente’ oliën. Dit zorgt voor een gezonde en gladde huid, samen met een beschermende laag.

Verpakking en ingrediënten

De handboter zit in een blikken tinnetje. Voor het mooie is er ook nog een plastiek dekseltje. Dat vind ik top want dat is een extra bescherming tegen ‘vuil’. In het blikje zit 35 gram en deze is een jaartje houdbaar.

Hierboven kun je alvast de ingrediënten aflezen. Zelf geef ik die graag mee omdat ik deze nergens in het Nederlands of Engels op het net kon terug vinden. Hopelijk kan dit helpen bij je keuze.

Mijn ervaringen

Ik weet niet welke textuur of structuur ik verwacht had, maar deze body boter voelt aan als een lichte crème. Zelf zou ik het niet onmiddellijk een boter noemen zoals het merk het doet. Dit is echter wel een voorbeeld van ‘a little bit goes a long way’.

De boter smeert makkelijk uit en trekt snel in. Ook heb ik niet echt last van een irritant en plakkerig laagje. Je voelt wel dat er iets op zit, maar het is totaal niet storend. Ik ben zeer aangenaam verrast door deze crème. Het lijkt er mij ook eentje die mijn man misschien zal willen gebruiken :).

Waar is Seantree te koop en hoeveel kost deze Steam Hand boter?

Ik kocht deze zelf op Veepee. Heb ze voorlopig zelf niet gevonden op een andere Nederlandse of Belgische webshop. Bij Veepee komen sales op geregelde tijdstippen echter terug. Deze blikjes werden per 2 verkocht en ik betaalde 12.9 euro voor 2. Dit betekent dus dat elk blikje 6.45 euro waard is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge