Korres Basil Lemon Shower Gel

Hoi hoi,

In mijn te testen kast vond ik een staal van de Korres Douchegel in de geur Basilicum-Citroen. Ik was nieuwsgierig hoe ik deze zou ervaren, want het merk Korres ken ik niet. Lezen jullie mee wat mijn uiteindelijke mening is?

Korres Basil Lemon Shower Gel

Korres belooft een frisse en kruidige geur, waarbij de shower gel ook voor een hydraterend effect zorgt. Daarenboven is hij geschikt voor de gevoelige huid. Hiertoe zit aloë vera in de shower gel verwerkt, terwijl graanextracten de huid verzorgen.

Verpakking en ingrediënten

De shower gel zit verpakt in een langwerpige flacon. De flacon (van mijn staal) is plastiek met een witte dop. In het flesje zit 40 ml en deze is een jaartje houdbaar.

AQUA/WATER/EAU, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM COCOYL ISETHIONATE, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERYL OLEATE, PARFUM/FRAGRANCE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, ALTHAEA OFFICINALIS ROOT EXTRACT, ARGININE, BENZYL ALCOHOL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, CASTORYL MALEATE, GERANIOL, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, HYDROLYZED WHEAT GLUTEN, IMIDAZOLIDINYL UREA, LACTIC ACID, LIMONENE, LINALOOL, PHENOXYETHANOL, POLYQUATERNIUM-7, POTASSIUM SORBATE, SODIUM DEHYDROACETATE, SODIUM GLUCONATE, TOCOPHEROL.

Mijn ervaringen

Ik weet niet wat ik moest verwachten. Zelf had ik bij de geur jammer genoeg een kuisproduct geur in gedachten. Gelukkig bleek dit een volledig verkeerde gedachte. De basilicum draagt de geur en het limoen zorgt voor een frisse toets aan het geheel. De shower gel is vrij lopen en laat zich makkelijk uitsmeren. Het zorgt voor een licht schuim. Ik vind het een goede douchegel, maar hij heeft me niet overtuigd om mijn favorieten te verloochenen. Ik maak hem op, maar daar blijft het bij 😁.

Waar is Korres te koop en hoeveel kost deze shower gel?

Zelf weet ik eigenlijk niet meer hoe ik aan deze staal kom. Ik denk dat Korres een merk is die verkocht wordt bij apothekers? Zelf vond ik het terug bij verschillende online apotheken, onder andere farmaline. Daar kost een flesje van een kwart liter 10,95 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge