RoseMine Floral Remedy Foaming Cleanser

Hoi hoi,

Vroeger had ik een abonnement op Memebox. Memebox was een beautybox die zich specifek op Koreaanse producten gericht had. Uiteindelijk heb ik deze stop gezet, want ik had te veel producten en deze verdwenen in mijn te testen kast. Ik heb mezelf op een low buy gezet, waardoor ik mijn te testen kast eindelijk wat meer kan aanspreken. Uit deze kast viste ik een paar leuke Koreaanse producten. Vandaag begin ik met een foaming cleanser van het merk RoseMine.

RoseMine Floral Remedy Foaming Cleanser

Deze cleanser bevat een ingrediënt die ik niet ken,maar ze noemen het micro bubbeltjes. Deze bubbeltjes dringen in de huid en verwijderen mee-eters. Het resultaat is een gereinigde en gladde huid, met kleine poriën. Daarenboven zorgt rozenwater voor een gehydrateerde huid.

Verpakking en ingrediënten

De cleanser zit in een schattige tube. Deze is van plastiek en bedrukt in een retro-achtige stijl. In de tube zit 130 ml.

Mijn ervaringen

Ik heb deze cleanser eerst met een doekje proberen te gebruiken. Dat werkt in het geheel niet. Hij laat zich op deze manier totaal niet verdelen op het gelaat.

Daarom besloot ik het eens met mijn handen te proberen. Dit zorgde ervoor dat ik het makkelijker kon uitsmeren op mijn gelaat. Ook kon ik op die manier mijn gelaat reinigen.

Jammer genoeg vond ik het niet aangenaam op mijn huid. Ook voelde mijn huid nadien licht plakkerig.

Dit is niet mijn favoriete Cleanser en zal het ook nooit worden. Ik ga deze niet opnieuw kopen en ga blij zijn als hij op is…

Waar is RoseMine te koop en hoeveel kost deze foaming cleanser?

Ik weet niet waar dit product te koop is. Memebox lijkt ondertussen zijn focus verlegt te hebben. Volgens Memebox was dit product toen 22 dollar of ongeveer 18 euro waard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge