Aveda Botanical Kinetics Exfoliant

Hoi hoi,

Een hele tijd geleden heb ik een uitgebreide behandeling ondergaan bij een schoonheidssalon. Daar gebruikten ze onder andere de producten van Aveda. Ik besloot om er de exfoliant aan te kopen. Deze verdween echter in mijn te testen kast en probeerde ik nog niet eerder uit.

Aveda Botanical Kinetics Exfoliant

Aveda belooft dat deze exfoliant dode

huidcellen zal verwijderen, hoewel deze geen korrels bevat. Het resultaat is een gladde, schone en verfijnde huid. Daarenboven maakt deze de huid klaar voor de opvolgende verzorging. Ook is deze exfoliant geschikt voor alle huidtypen.

Verpakking en ingrediënten

De exfoliant zit in een plastiek doorzichtige fles van een groene kleur. De fles is beschikbaar in 2 formaten, namelijk 150ml en 500ml.

Water\Aqua\Eau, Alcohol Denat., Salicylic Acid, Ethyl Lactate, Polysorbate 20, Citric Acid, Fragrance (Parfum), Geraniol, Linalool, Citronellol, Limonene, Sodium Citrate, Phenoxyethanol <ILN44902>

Mijn ervaring

Ik gebruik deze exfoliant door een beetje aan te brengen op een herbruikbaar doekje. Deze voelt op mijn huid heerlijk verfrissend aan. Ook voelt het heel aangenaam voor mijn huid. Vooraleer ik een vervolgproduct aanbreng, laat ik deze even inwerken. Je voelt deze lotion een soort van je poriën open zetten. Het voelt alsof mijn huid een oppepper gekregen heeft. Ook voel ik de crème nadien net iets dieper binnen dringen. Ik ben verrassend tevreden over deze exfoliant. Ik ga hem met plezier opmaken.

Waar is Aveda te koop en hoeveel kost deze Botanical Kinetics Exfoliant?

Aveda heeft zijn eigen webshop. Daar kun je deze exfoliant makkelijk terug vinden. Je kunt de Aveda producten echter ook terug vinden in veel schoonheidsinstituten. Voor een flesje van 150 ml van deze exfoliant betaal je 30,50 euro. De fles van een halve liter kost 81,5 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge