Actigen Multi-Action Smart Cream Gel

Hoi hoi,

Een aantal weken geleden reviewde ik een Koreaans product. Deze kwam uit een Memebox waar ik in het verleden een aantal boxen van besteld heb. Ik had toen echter zoveel producten te testen, zodat deze producten in de testkast verdwenen. Dat vind ik echter heel jammer, en ik heb mezelf op een soort van ban gezet. Momenteel koop ik enkel de producten die ik echt niet wil missen (denk aan Disney make-up), maar voor de rest wil ik even opmaken wat ik nog liggen heb en testen wat er nog in deze kast zit. Bijgevolg heb ik redelijk wat Koreaanse producten in deze kast liggen. Memebox bestaat volgens mij ook niet meer. Vandaag wil ik de Multi-Action Smart Cream Gel van Actigen laten zien.

Actigen Multi-Action Smart Cream Gel Cream & Essence in One

Deze slimme creme bevat mineraal rijk water van de koraalriffen. Ook groene thee extracten zitten in deze crème bevat. Het resultaat is een multifuctionele crème. Deze zal de huid kalmeren en voeden, maar ook voor verblekend effect zorgen. Je zal kunnen genieten van een gezonde en glowy huid. Daarenboven kun je het ook gebruiken als een slaapmaskertje.

Verpakking en ingrediënten

Deze gel zit in een plastiek tube van 70 ml. Na opening is deze een jaartje houdbaar. Het is niet de meest luxueuze verpakking, bijgevolg verwacht ik een super product voor de prijs die ze vragen.

gezuiverd water, butyleenglygol, dipropyleenglycol, glycerine, niacinamide, 1,2-nucleïnezuurdiol, narcis-extract, gehydrolyseerd koraal, groene thee-extract, portulaca oleracea-extract, Fiji 240 / H DICO-polymeer Bis-decyltetradeces-20 Eval , Trehilose, Glycosalyl Trehalose, Hydrogenated Side, Adenosine, PvP, Capryl Hydroxamic Acid, Carbomer, Disodium DithiA (Dit is vertaald via google translate, dus ik weet niet hoe accuraat deze lijst is?).

Mijn ervaringen

Het product is een echte gelstructuur. Deze is erg zacht en smeert makkelijk uit. Ook trekt deze heel snel in en voelt verfrissend aan op de huid.

Nadien voelt mijn huid zacht en verzorgd aan.  Toch ben ik een beetje teleurgesteld. Ik weet niet wat ik verwacht had, maar meer. Ik had meer verwacht…

Waar is Actigen te koop en hoeveel kost deze Multi-Action Smart Cream Gel?

Ik kan momenteel geen webshop terug vinden die Actigen te koop. Waarschijnlijk kun je deze echter wel terug vinden als we heel goed gaan zoeken. Volgens memebox kost deze tube toen 59 dollar of ongeveer 49 euro per stuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge