Opgemaakt eerste maanden van 2021

2021 is ondertussen al goed begonnen. Na 2,5 maanden vond ik het tijd te delen wat ik allemaal opgemaakt heb in deze periode en hoe ik deze producten ervaren heb.

We beginnen zoals gewoonlijk bij de bad- en doucheproducten. Dit is meestal de grootste categorie en ook deze keer is dit weer het geval.

Deze categorie bevat zes douchegels. Het Kneipp product werd door mijn man opgemaakt, dus daar kan ik niets extra over verstellen. De Lush American Cream vond ik een aangename douchegel, maar deze moest bij gebruik wel vaak geschud worden. Daarenboven mocht voor mij de geur iets aanweziger zijn. Dan is Santa’s Belly meer Mijn ding. Het is een aangename geur. Maar dat wist ik al, want ik het heel wat voorraad van deze Shower jelly 🤗.

De rituals shower foam vond ik niet zo heel denderend. Het product blies zich naar mijn gevoel niet genoeg op om een weldadig schuim te veroorzaken.

Tot slot gebruikte ik nog een reisflacon van Sabon en een shower Cream van le petit marseillais. Deze laatste was zeer aangenaam en mijn huid voelde nadien heerlijk zacht.

Ik ben de laatste maanden ook bewust wat goed begonnen producten aan het opmaken. Mijn voorraad producten neemt heel veel ruimte in, maar ik wil graag extra ruimte hebben om dingen op te bergen voor mijn dochtertje. Tijd om wat ruimte te creëren dus. Zo gebruikte ik eindelijk mijn Dove haarmasker op. Deze is goed, maar bevat is een effect die ik niet meer wil van een masker. Ik maakte echter ook een ander masker op. Deze keer eentje van Lush, namelijk het h’suan wen Hua masker. Mijn haar genoot hier enorm van, maar de geur was niet mijn favoriet. Van Lush ga ik eerder naar de Roots grijpen, maar ook deze is niet slecht. Nog een Lush product waar ik de geur niet top van vond is de conditioner j-mom’s okra. Ook Mijn grote fles syoss werd het slachtoffer va’ mmn mijn opmaakwoede.

Ik zal jullie niet verwonderen als ik zeg dat er bij ons thuis momenteel meer alcogel gebruikt wordt. Ik heb echter een favoriet, namelijk die van de Body Shop. Bijgevolg moesten er drie aan geloven. Binnenkort zal ik er nog eens een paar bij moeten halen. Ook maakte ik een handzeep van Yves Rocher op. Deze kwam uit een vroegere kerstcollectie.

Deze kennen jullie ondertussen al goed. Ik maakte twee tubes van mijn favoriete tandpasta op.

Deze mascara was te klonterig geworden, dus ook deze mocht uit mijn collectie verdwijnen.

Tot slot maakte ik ook nog enkele verzorgingsproducten op. Als jonge mama is slaap een hemels goed, dat ik nu vaak mis – en ik kan al niet klagen😜. Daarom maakte ik het de Body Shop Drops of Youth oogserum op. Ook een verwenmoment kan af en toe niet ontbreken. Daarom gebruikte ik weer wat maskers van Foreo. Tot slot kregen mijn handen wat extra verzorging door de handbag beauty balm van beauty kitchen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge