Lush Snow Fairy Body Mist

Hoi hoi,

Vorig jaar kocht ik enkele snow fairy geschenk sets bij Lush. In deze sets zaten kleinere versies van de Snow Fairy body mists. Deze zijn echter nog steeds heel groot, want ze bevat 100ml in een flesje. Ondertussen lijken deze een vaste waarde geworden in hun kerstcollectie en bijgevolg wil ik graag mijn ervaringen met dit product delen.

Lush Snow Fairy Body Mist

Lush heeft deze geur al jaren in het assortiment. Het is de kerstgeur van Lush. De geur is verkrijgbaar in verschillende producten, waaronder ook een body spray. Ze beloven met deze body mist een heerlijk zoete reis, want deze spray ruikt naar spuikerspin en kauwgum.

Verpakking en ingrediënten

Ik heb zelf een kleinere verpakking. Deze geur heb ik zelf gekocht via een kadopakketje. Daarin zit een spray va 100 ml. Deze geuren zelf zijn vrij lang houdbaar, maar ik kan niet zeggen hoe lang precies.

Een normale full-size van dit product bevat 200 ml.

DRF Alcohol Water (Aqua) Perfume Glycerine Alpha-Isomethyl Ionone Persian Lime Oil Synthetic Musk *Citral *Limonene

Mijn ervaring

Deze spray zit al een tijdje in mijn handtas. Nu ik mama ben, merk ik dat ik naar deze zoete geurtjes neig. Geen idee waarom, want tijdens mijn zwangerschap vond ik deze veel te zoet. Hoewel dit een body mist is, blijft de geur vrij lang hangen. Zo kan ik het de dag nadien nog op mijn kleren ruiken. Ook is het een vrij stevige verpakking, die je gelukkig nog extra kunt ‘sluiten’ zodat je niet per ongeluk sprayt. De fles kan echter wel open gedraaid worden. Dit is al eens per ongeluk een beetje gebeurt in mijn handtas, waardoor deze nu heerlijk zoet ruikt. Gelukkig zijn er geen rampen gebeurd, maar het is wel iets om op te letten…

Waar is Lush te koop en hoeveel kost deze bodymist in de Snow Fairy geur?

Lush is zowel online als offline te koop in hun eigen winkels. Voor deze geur ga je moeten wachten tot het we weer in een kerstsfeertje leven. Voor een full-size fles van 200ml betaal je 20 pond of ongeveer 25 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge