Lush Roasting chestnuts on a open fire shower gel

Hoi hoi,

Ik weet niet meer wanneer het was, maar enkele kerstcollectie terug had Lush een shower gel in de geur Cinders. Ik had toen een flesje op de kop getikt, en werd er verliefd op. Deze geur kwam jammer genoeg niet meer terug in de collectie. In de laatste kerstcollectie zat de geur Roasting Chestnuts on an Open Fire. Deze trok mij eerst niet aan tot ik hoorde dat hij de geur van Cinder bevatte. Ik besloot tijdens de sale enkele grote flessen van deze shower gel te kopen, zoals je reeds kon lezen in het voorgaande artikel.

Lush Roasting Chestnuts on an Open Fire

Lush lanceerde deze geur in de kerstcollectie van 2020. Overal las ik echter dat deze heel gelijkend was aan de cinders geur. Deze shower gel ruikt volgens Lush naar marsepein. Daarenboven zal deze de huid kalmeren door de havermelk en de kastanjepuree die in het douche product verwerkt zijn.

Verpakking en ingrediënten

De douchegel van Lush zit verpakt in hun typische flessen. De shower gel zit in een doorzichtige, plastieken fles, met een bijhorende zwarte dop. De etiketten zijn een mooie mix van zwart en wit. Ook zie je de prachtige heloranje kleur van de douchegel in de fles. De shower gel is 14 maanden houdbaar na het maken ervan in de Lush fabriek.

Sodium Cocoamphoacetate, Oat Milk, Glycerine, Cocamidopropyl Betaine, Propylene Glycol, Fine Sea Salt, Perfume, Chestnut Puree, Almond Essential Oil, Cassia Oil, Clary Sage Oil, Cedarwood Oil, Xanthan Gum, Titanium Dioxide, Guar Gum, *Cinnamal, Eugenol, *Linalool, Colour 15985:1, Colour 19140:1

Mijn ervaring

Deze geur is niet helemaal wat ik mij herinner van Cinders. Deze geur daarentegen is wat ‘scherper’. Toch vind ik het nog steeds een aangename geur. De shower gel laat zich makkelijk uitsmeren en geeft de huid een licht oranje gloed. Goed afspoelen is de boodschap. Ook blijft de geur vrij lang hangen. Het werkt perfect voor een heerlijk ontspannende douche. Ik ben blij dat ik ingeslagen heb van deze geur :).

Waar is Lush te koop en hoeveel kost deze shower gel in de geur Roasting Chestnuts on an open fire?

Lush is te koop in hun online en offline winkels. Deze geur maakte deel uit van hun kerstcollectie. Hopelijk/waarschijnlijk komt deze volgend jaar terug. Deze showergel was te koop in 3 verschillende formaten. Zelf heb ik flessen van 500 ml, maar er waren ook flessen van 250ml en 100 ml beschikbaar.

De flessen waren als volgt geprijsd:

  • 100 ml – 9 euro
  • 250 ml – 18 euro
  • 500 ml  – 30 euro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge