Blue Music Vivito Blues Shiny Primer

Hoi hoi,

Vandaag is het weer eens tijd voor een Koreaans product. Er komt een kleine deuk in mijn te testen kast :D. Vandaag heb ik deze opnieuw gesorteerd en ik heb alles iets ordelijker kunnen stockeren :). Ik nam er een primer bij en deze zat in een Memebox. Dit een blauwe glanzende primer.

Blue Music Vivito Blues Shiny Primer

Vivito omschrijft dit product als een glanzende vloeistof die oneffen huid glad maakt en daarenboven voor een stralende toevoeging aan de huid zorgt.

Verpakking en ingrediënten

De primer zit in een pompflacon van 30 ml. De flacon is van plastiek en heeft een zilveren opdruk, waarop de tekst in het zwart gedrukt is.

Water, Cyclopentasiloxane, Cyclotetrasiloxane, Dimethicone, Isododecane, Vinyl Dimethicone/Methicone Silsesqukoxane, Crosspolymer, Hexyl Laurate, Cyclohexasiloxane, PEG 10 Dimethicone, Ozokerite, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Petrolatum, Sodium Chloride, Caprylyl Methicone, Euterpe Olereacea Fruit Extract, Olea Europaea Fruit Oil, Oryza Sativa Powder, Pyrus Malus Fruit Extract, Portulaca Oleracea Extract, Citrus Aurantium Dulcis Oil, Polysilicone 1-1, Sorbitan Olivate, Titanium Dioxide, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Polyglyceryl-4 isostearate, Mica, Ferric Ferrocyanide, Disodium EDTA, Caprylyl Glycol, Ethylhexyl Glycerine, 1,2-hexanediol, fragrance

Mijn ervaring

Het feit dat deze primer met een pompje komt is voor mij alvast een plus punt. Hierdoor kun je hygiënisch werken en tegelijkertijd het product goed doseren. Omdat ze de primer als glanzend beschreven, had ik schrik dat deze primer vol glitters zou zitten. Dat was niet het geval en de glans is een natuurlijke glans. Daarenboven trekt het snel in, in in de huid en worden de poriën opgevuld. Ook blijft mijnmake-up net dat ietsje beter zitten. Ik ben tevreden over deze primer.

Waar is Vivito te koop en hoeveel kost deze primer?

Een flesje van deze Vivito primer kost 34 dollar. Dat vind ik persoonlijk redelijk aan de prijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge