The Body Shop Vanilla Pumpkin Shower Gel

Hoi hoi,
Rond kerst bracht ik een bezoekje aan de Body Shop winkel. Mijn ontsmettingsalcohol was op en daar verkopen ze mijn favorieten. Dat doet mij denken-ik moet dringend nog eens terug. Mijn laatste flesje heb ik gisteren aangebroken. In ieder geval, als ik daar ben, moet ik mij altijd wapenen tegen verleidingen. Deze keer ben ik echter geplooid en ik kocht enkele Shower gels. De eerste die ik aankocht was een halloween limited edition, namelijk Vanilla Pumpkin. Vandaag wil ik jullie er graag iets over vertellen, want dit is het tweede jaar dat deze in de collectie zit.

The Body Shop Vanilla Pumpkin Shower Gel

Deze shower gel is mild voor de huid omdat er geen zeep in verwerkt zit. Daarenboven heeft een heerlijke geur, geïnspireerd door het Latijns-Amerikaanse feest ‘Dia de Muertos’. De geur is een mix van pompoen, ahornsiroop en vanille. De laatste werd geoogst in madagaskar.

Verpakking en ingrediënten

De shower gel zit verpakt in een doorzichtige flacon met een zwarte dop. De fles bevat 250 ml en is na opening een jaartje houdbaar.

Aqua/Water/Eau, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Parfum/Fragrance, Acrylates Copolymer, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Styrene/Acrylates Copolymer, Sucrose, Coco-Glucoside, Mel/Honey/Miel, Disodium EDTA, Benzoic Acid, Citric Acid, Denatonium Benzoate, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Caramel, CI 19140/Yellow 5, CI 15985/Yellow 6

Mijn ervaringen

Deze shower gel is voor mij altijd een beetje zoeken. Ik hou enorm van de geur, maar er zit vanille in verwerkt. Mijn man kan daar niet zo goed tegen. Gelukkig lijkt hij op deze douche gel niet te reageren. De shower gel ruikt heerlijk warm, perfect voor koude dagen en kan je perfect tot rust laten komen. Nadien voelt mijn huid ook zacht en niet trekkerig aan. Ik ben zelf heel tevreden over deze shower gel.

Waar zijn de producten te koop en hoeveel kost deze vanilla pumpkin shower gel?

The body shop is in België te koop in de winkels. In Nederland kun je ook terecht bij hun webshop. Voor een flesje van deze shower gel betaal je 7,00 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge