Only You Cederwood & Lime Moisturizing Body Lotion

Hoi hoi,In mijn test kast vond ik een product van Only You terug. Door het vele smeren met alcogel, hebben de handen het zwaar te verduren. Mijjn man heeft last van zeer droge plekken. Bij mij valt het echter nogal mee. Er is echter niets mis met preventief smeren, toch. Daarom viste ik deze body lotion uit de kast. Only You is een huismerk van de keten ICI Paris XL.

Only You Cederwood & Lime Moisturizing Body Lotion

Zoals hierboven reeds vermeld is Only You een huismerk van ICI Paris XL. Hierdoor blijkt dit ook een zeer wisselende collectie te zijn. Deze specifieke body lotion is momenteel niet in het assortiment te vinden. Misschien komt deze nog wel eens terug.Dit is een body lotion die – gok ik- makkelijk uitsmeert, snel intrekt en licht aanvoelt. Daarenboven zal deze de huid hydrateeren en voeden.

Verpakking en ingrediënten

De bodylotion zit bij mij in een tube van 75ml. Het is een plastiek flacon in een witte kleur met een blauwe bedrukking. Na opening is de body lotion is een jaartje houdbaar.

Aqua, Glycerin, Cyclopentasiloxane, Capriliyc/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Dimethicone, Octyldodecanol, Parfum, Ceteareth-33, Polysorbate 80, Imidazolidinyl Urea, Polysorbate 20, Panthenol, Propylene Glycol, Chlophenesin, Polyacrylamide, PEG-35 Castor Oil, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, C13-14 Isoparaffin, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Helianthus Annuus Seed Oil, Laureth-7, Tocopherol

Mijn ervaring

Ik was verrast hoe licht deze body lotion is. Bij het aanbrengen voelt deze fris aan, wat mij heerlijk lijkt op warme dagen. Daarenboven smeert hij doordat hij zo licht is, makkelijk uit en trekt hij snel in. Ik heb nog even last van een plakkerig gevoel, maar na een vijftal minuutjes is dit ook over. Ik ben zelf tevreden over deze body lotion en zal deze komende zomer opmaken.

Waar is Only You te koop en hoeveel kost deze moisturizing body lotion?

Deze body lotion is momenteel niet te koop. Ze hebben momenteel wel een body lotion te koop (die je ook op het gezicht kunt gebruiken) met eucalyptus. Deze zit in een tube van 15O ml en kost 5.95 euro. Daarom veronderstel ik dat dit flesje ongeveer 3 euro zou kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge