The Body Shop Wild Argan Oil Shower Gel

Hoi hoi,

Toen ik rond kerst in de Body Shop was, hadden ze een mooie actie op hun shower gels. Ik kon het niet laten een aantal flesjes aan te kopen. Een van de flesjes die ik kocht was hun shower gel uit de wild argan oil lijn. Ik probeerde al vaker producten met argan olie en was benieuwd wat dit in een shower gel zou doen.

The Body Shop Wild Argan Oil Shower Gel

De Body Shop belooft met deze shower gel een luxe ervaring. De gel prikkelt je zintuigen, maar zal tegelijkertijd de huid verzorgen. Dit is allemaal de verdienste van argan olie. Deze zorgt ervoor dat de huid niet uitdroogd en geeft het geheel een warme en exotische geur. Daarenboven bevat de shower gel geen zeep in is hij licht van textuur.

Verpakking en ingrediënten

Ik heb zelf een fles gekocht van 250ml. De meeste shower gels van de Body Shop zijn echter ook in een mini/reisverpakking beschikbaar. Deze bevat 60 ml en ook deze versie is beschikbaar in dat formaat. De fles is in een doorzichtig plastiek met een zwarte dop. Zo kun je goed zien hoeveel er nog in de fles zit. Eenmaal geopend is de shower gel een jaartje houdbaar.

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Glycerin, Parfum, Sodium Chloride, Polyglyceryl-2 Caprate, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Mel, Sodium Benzoate, Citric Acid, Argania Spinosa Kernel Oil, Benzyl Alcohol, Disodium EDTA, Coumarin, Polysorbate 20, Denatonium Benzoate, CI 14700, CI 15985, CI 42090

Mijn ervaringen

Dit is een zeer aangename douchegel. Hij is licht, smeert makkelijk uit en zorgt voor een licht schuim. Daarenboven is de geur heerlijk en blijft hij even nazinderen op de huid. Ik heb echter een probleem met deze shower gel. The Body Shop noemt deze shower gel zeeploos. Toch zit er SLeS in het product. Is dat dan geen zeep?

Waar is deze showergel met argan olie te koop?

Deze Wild Argan Oil Shower Gel is van The Body Shop. Hier in België kun je de producten enkel kopen in hun fysieke winkels. In Nederland kun je echter ook op hun webshop terecht – Wanneer gaan ze deze toch introduceren in Belgie???

Deze shower gel is verkrijgbaar in 2 formaten. Voor de versie van 60 ml betaal je 3 euro, terwijl een fles van 250ml slechts 7 euro kost. Dat laatste is in verhouding dus stukken goedkoper.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge