Black Onyx Green Eau de Parfum

Hoi Hoi,

Ik wou eens iets anders uit mijn testkast vissen en ik besloot voor een geurtje te gaan. In mijn kast vond ik deze geur van Black Onyx. Deze kreeg de naam Green en ik vermoed dat ik deze ooit kocht in de Action. Volgens mij is dit een goedkope dupe van Be Delicious van DKNY. Ik kan niet vergelijken aangezien ik de laatste niet meer in mijn collectie heb :(.

Black Onyx Green Eau de parfum

Green is een van de geuren van het merk Black Onyx. Zij beloven met deze geur een sexy en fris parfum. De geur bevat appel, magnolia, komkommer, grapefruit, lelietje-van-dalen, viooltjes, rozen, amber en hout.

Verpakking en ingrediënten

Deze eau de parfum zit in een verrassend mooie flacon vind ik. Het geheel voelt wat goedkoop aan, maar het appeltje bovenaan vind ik een mooi detail. In het flesje zit 100 ml en na opening is deze flacon 4 jaar houdbaar.

Alcohol Denat, Aqua, Propyleenglycol, Parfum, Buthylphenyl Methylpropional, Alpha-Isomethyl Ionone, Hydroxycitronellal, Geraniol, Linalool, Citronellol, Isoeugenol, Methyl-2-Octynoate, Citral, Benzyl Alcohol, Limonene, Eugenol, Benzyl Benzoate

Mijn ervaring

Ik ben door deze geur zeer aangenaam verrast. Net zoals de meeste goedkope geurtjes, moet het alcohol eerst een beetje vervliegen en komt zijn echte geur pas na enkele minuten vrij. Het geurtje is heerlijk zoet, maar toch fris. Ik vind deze perfect voor de lente. Ik ga deze nog vaak dragen, denk ik. Deze geur blijft natuurlijk niet zo lang hangen als de duurdere geuren, maar hij doet het toch verdienstelijk. Na een kleine 3 uur ruik ik het geurtje nog op mijn pols.

Waar is black onyx te koop en hoeveel kost deze Green Eau de Parfum ?

Ik denk dat black onyx bij de Action te koop is. Daar betaal je voor een geurtje van 100 ml ongeveer 1.8 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge