Draagbare Nagelwekers

Hoi hoi,

Ik denk dat jullie het wel herkennen als ik zeg dat we altijd op zoek zijn naar makkelijke en snelle manieren om nagellak te verwijderen. Jaren geleden tijdens een zoeksessie op AliExpress vond ik deze Wearable Nail Soakers. Toen ik deze binnen kreeg leek dit toch niet de oplossing voor mijn probleem en stak ik ze in mijn testkast. Nu vond ik het toch eens tijd om mijn vermoedens te bevestigen of ontkennen.

Wearable Nail Soakers

In deze soakers giet je – afhankelijk van het doel waarvoor je deze gebruikt – nagellakremover of nagelverzorging (bvb. nagelolie). Daarna wurm je je vinger in het siliconendeel van het dopje en laat je het even intrekken. Nadien kun je het laatste restje nagellak of olie gewoon wegvegen.

Product en verpakking

De soakers zit in een plastiek tube, dewelke niet al te stevig is. In de tube zitten er 10 wekertjes. Het roze van de wekers verschilt tussen de verschillende wekers. Ik weet persoonlijk niet of dit expres is of toeval.

Mijn ervaring

Ik moet even goed nadenken hoe ik deze wekers ga beoordelen. Ze werken uiteindelijk erg makkelijk. Wat nagellakremover er in, vinger er in dopen en wachten. Daarna is de nagellak zeer makkelijk te verwijderen. MAAR erg zuinig in gebruik is het niet. Je moet te dopjes met genoeg product vullen, maar je hebt belang zoveel niet nodig per nagel. Daarom vind ik het een grote verspilling. Bijgevolg zal ik deze voor gewone nagellak waarschijnlijk niet gebruiken, maar voor een moeilijk te verwijderen glitternagellak lijken deze me wel handig.

Waar zijn deze ‘wekers’ te koop en hoeveel kosten ze?

Deze potjes zijn te koop op Aliexpress. Daar komen ze normaal in een set van 10. Per set betaal je 3 à 4 euro. Moest je deze willen bestellen, hou wel even rekening met de nieuwe invoerregels!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge