The Body Shop Almond Milk and Honey Shower Cream en Body Butter

Hoi hoi,

Bij een aantal shower gels/creams mocht ik een mini body butter uitkiezen bij de body shop. Ik besloot hierbij een setje te maken van een body boter en een shower cream, namelijk die uit de amandelmelk en honing lijn

The Body Shop Almond Milk and Honey Shower Cream en Body Butter

Shower Cream

De shower gel is zacht en zou zeepvrij moeten zijn. Ze beloven dat deze de natuurlijke vochtbalans en ph van de huid respecteren. Deze shower creams zijn perfect voor de gevoelige en droge huid.

Body Butter

De Body Shop belooft een weelderige ervaring voor je huid bij gebruik van deze body butter. Ze verlichten strakke en droge huid door deze intens te hydrateren. De formule bevat honing en amandelmelk, waardoor deze voedend is en de honing zorgt daarenboven voor een heerlijke geur.

Verpakking en ingrediënten

Shower Cream

De shower cream is te verkrijgen in twee formaten. Ik heb zelf de full-size van 250 ml. Er is echter ook een mini van 60 ml te koop. De shower cream zit verpakt in een plastiek fles van 250 ml. Na een opening is deze een jaartje houdbaar.

Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Helianthus Annuus Seed Oil, Coco-Glucoside, Sodium Chloride, Parfum, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Citric Acid, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Glyceryl Laurate, Mel, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Disodium EDTA, Tocopherol, Polysorbate 20, Glycolic Acid, Denatonium Benzoate, Prunus Amygdalus Dulcis Seed Extract, Xanthan Gum, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid

Body Butter

In tegenstelling tot de shower cream heb ik van de body butter wel de mini. Deze bevat 50 ml. In de full size zit 200 ml. De body butter zit verpakt in een witte pot en is na opening een jaartje houdbaar.

Aqua, Glycerin, Glycine Soja Oil, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter, Ethylhexyl Palmitate, Myristyl Myristate, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Bertholletia Excelsa Seed Oil, Coco-Caprylate/Caprate, Dimethicone, Mel, Panthenol, Parfum, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Carbomer, Sodium Hydroxide, Tocopherol, Disodium EDTA, Prunus Amygdalus Dulcis Seed Extract, Citric Acid, Xanthan Gum, Benzyl Alcohol, Helianthus Annuus Seed Oil, Dehydroacetic Acid

Mijn ervaring

Shower Cream

De shower cream heeft een heerlijke honing geur. Doet mij een beetje denken aan een bruistablet die ik in het verleden had van Dresdner Essenz. Daarenboven smeert deze makkelijk uit en zorgt deze voor een licht schuim. De geur blijft even hangen op de huid. Ik ben tevreden over deze shower cream.

Body Butter

Ik had een veel dikkere crème verwacht bij deze body butter. Het is echter een vrij lichte boter, die meer doet denken aan een body lotion. Daardoor smeert de boter makkelijk uit en trekt ze snel in. Na een minuutje heb je geen last meer van plakkerige handen. Ook de geur blijft even hangen. Deze is echter licht anders dan de shower cream. De geur van deze body butter vind ik iets minder aangenaam. Ik mis het zoete die de shower cream wel heeft.

Waar zijn deze producten te koop en hoeveel kosten ze?

Deze producten zijn te koop bij de Body Shop. In België is dat enkel in de fysieke winkels, maar in Nederland kan je ook van de webshop genieten.

Voor een flesje shower cream van 250 ml betaal je 7 euro. Voor de mini betaal je daarentegen 3 euro.

De bodybutter is te verkrijgen in 2 formaten. Mijn mini is 6 euro waard, terwijl de full size 16 euro kost.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge