Kruidvat Desinfect Jojoba Handgel

Hoi hoi,

We zijn allemaal meer alcohol gel aan het smeren dan ook. Bijgevolg vind ik het ook belangrijk deze gels te reviewen. Momenteel is mijn favoriet deze van de Body Shop. Ik vroeg mij af of het Kruidvat een goede tweede maakt. Hij zal waarschijnlijk niet mij favoriet worden, want de gels van de Body Shop hebben ook een heerlijke mango geur.

Kruidvat Desinfecterende Jojoba Handgel

Deze handgel desinfecteert, maar er zitten ook jojobaballetjes in de gel. Deze balletjes verzorgen de huid. Het resultaat zijn schone en frisse handen. De gel zorgt ervoor dat je je handen snel en hygiënisch kunt reinigen als je geen zeep ter beschikking hebt.

Verpakking en ingrediënten

De hand gel zit in een plastiek flesje. In elk flesje bevat 50 ml en deze is na opening 3 jaar houdbaar.

Alcohol, Aqua, Parfum, Butylphenyl, Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool, Glycerin, Aminomethyl Propanol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Jojoba Esters, CL77289

Mijn ervaring

Deze handgel is zeer vloeibaar en je hebt maar weinig nodig. Dat is iets om rekening mee te houden bij het aanbrengen. Daarenboven smeert deze makkelijk uit en moet het na het aanbrengen even intrekken. De blauwe jojoba balletjes doen bij mij niet veel. Ik had gehoopt dat ze makkelijker knapten, maar dat is niet bij mij. Hierdoor mis ik een beetje het verzorgende effect van de handgel. Nadien voelen mijn handen echter wel goed gereinigd aan.

Waar is deze handgel te koop en hoeveel kost ze?

Deze hand gel is van het Kruidvat. Bijgevolg is hij te koop in hun fysieke winkels of op de webshop. Voor een flesje in handtasformaat (50 ml) betaal je 0.99 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge