Royal Apothic Scrubbie met vijgenextract

Hoi hoi,

Nog een graai in de testkast, diepte deze scrubbie op. Ik probeerde reeds veel lippenstiften en lippenbalsems, maar lipscrubs zijn eerder beperkt. Ik ken die van Lush natuurlijk, maar hoe werkt deze Royal Apothic. Ontdekken jullie het samen met mij?

Royal Apothic Scrubbie

Deze lippenscrub heeft een smaakje en is gemaakt van natuurlijke suikers. Het zal de lippen exfoliëren en resulteren in zijdezachte lippen. De perfect basis voor je lippen.

Je gebruikt deze lippenscrub door een beetje aan te brengen op je lippen. Daarna masseer je deze in met cirkelvormige bewegingen, net zoals we gewoon zijn bij Lush. De overschot kan je met een vochtig doekje wegvegen.

Verpakking en ingrediënten

In een kartonnen doosje zit een tubetje verborgen. In dit tubetje zit van 18 gram.

Sugar (Sucrose), Polyester‐4, Microcrystalline Wax, Copernica Cerifera (Carnuba) Wax, Vitis Vinifera (Grapeseed) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Caprylhydroxamic Acid, Glyceryl Caprylate, Methylpropanediol, Sweet Almond (Prunus Amygdalus Dulcis) Oil, Argania Spinosa (Argan) Oil, Natural and Artificial Flavors

Mijn ervaring

Dit is echt een product waarbij je kan zeggen dat je slechts een klein beetje nodig hebt. Wat zeg ik?!? Je hebt heel weinig nodig. De scrubbie zit vol suiker, waardoor je lippen intens kun scrubben. Ik heb de indruk dat het mechanische effect ook groter is dan bij Lush? Misschien dat er een grovere korrel in het product zit. Ik gebruik deze graag, maar niet al te veel omwille van het straffere effect; Een Lush lipscrub kan ik dagelijks gebruiken, maar deze zou ik zelf eerder wekelijks gebruiken. Dit wil wel zeggen dat hij heel zuinig werkt. Ik ben tevreden.

Waar is royal Apothic te koop en hoeveel kost deze Scrubbie?

Ik vind niet direct een plaats waar je deze kunt vinden. Wel denk ik dat ze met een uitgebreide zoektocht zeker te vinden zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge