Treacle Moon Spiced Plum Custard Douchecrème

Hoi hoi,

Sinds ik mama ben, neem ik steeds minder en minder een bad. Ik wil niets missen van mijn dochtertje (en het is natuurlijk ook druk), dus op dit moment spring ik vaker onder de douche. Dit is ideaal om verschillende douchegels te proberen natuurlijk. Als er echter iets is waar mijn kast van uitpuilt, is het douchegels. Bijgevolg is dit eigenlijk ideaal. Deze keer nam ik er eentje van Treacle Moon. De geur is deze keer Spiced Plum Custard.

Treacle Moon Spiced Plum Custard

Als ik het op zoek op het internet dateert deze aankoop waarschijnlijk van 2017. Gelukkig wordt ongeopende douchegel naar mijn gevoel niet slecht. De reden dat ik weet dat dit waarschijnlijk zo’n oude aankoop is, is omdat dit een limited edition geur is, die toen gelanceerd werd. De geur is een combinatie van vanillepudding en pruimenmoes. Het is een zoete, maar toch warme geur, alle, dat is toch wat ik verwacht.

Verpakking en ingrediënten

De douchecrème zit in de flessen die ik verwacht van Treacle Moon. Het zijn grote doorzichtige plastiek flessen met een zwarte dop. In deze flessen zit 500 ml product en eenmaal geopend is deze een jaartje houdbaar.

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, Sodium Chloride, Glycerin, Phenoxyethanlol, Parfum, Styrene/Acrylates Copolymer, Caramel, Benzoic Adic, Acrylates/Beheneth-25 Methacrylate Copolymer, Dehydroacetic Acid, Polyquaternium-7, Citric Acid, Ethylhexylglycrin, Sodium Benzoate, Cl17200, CL42090

Mijn ervaringen

Dit is een heel leuke douchecrème. De geur is heerlijk, en brengt mij onmiddellijk terug naar mijn jeugd. Het ruikt naar een heerlijk taartje. Ik kom er helemaal van tot rust. Ook smeert de douchecrème makkelijk uit en zorgt hij voor een licht schuim. Nadien heb ik geen last van trekkerige benen, dus ik vermoed dat hij niet superuitdrogend werkt. Natuurlijk heb ik hier zelf niet al te snel last van, want ik heb niet veel droge huid. Wat ik ook tof vind, is dat ik nadien nog kan nagenieten van de heerlijke geur: deze blijft nog even nazinderen op de huid. Ik ben heel blij met deze douchecrème. Jammer, dat het een limited edition is.

Waar is Treacle Moon te koop en hoeveel kost deze douchegel?

Treacle Moon is te koop bij de Duitse drogist DM. Zoals reeds vermeld is dit een limited edition geur, maar er zijn nog veel andere geuren beschikbaar. Voor een fles van 500ml mag je rekening op ongeveer 4 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge