Kads Fashion Plate 014

Hoi hoi,

Ons dochtertje is nu 7 maanden oud. Ze is een schat, maar een handvol. Tijd om mijn nagels te laten drogen had ik tot nu toe nog niet gevonden (ook mijn fout hoor). Het kreeg ook geen prioriteit, want knuffelen met haar is zoveel leuker dan ‘waiting for paint to dry’ :). Vandaag ben ik echter jarig. Dan wil je wat me time organiseren. Dat deed ik vorig weekend alvast door een nail artje uit te proberen. Hiervoor maak ik gebruik van stamping plates. Ik viste er eentje uit de kast die ik nog niet eerder reviewde, denk ik (ik had ze wel al eerder gebruikt :)) . De plate die ik er bij nam is van kads en heeft het nummer fashion 14.

Mijn ervaring

Deze KADS Fashion 14 plate bevat 14 verschillende designs. De grote van deze designs is gemiddeld, ze zijn niet super groot, maar ook niet klein. Het was een uitdaging om er eentje te vinden die op mijn nagel pastte. De designs zijn van een ‘fadende’ aard. De figuren lossen op in aparte bolletjes. Ik vind dit zelf heel stylish.

Nu zijn dit echter zeer fijne designs. Dit is niet altijd even makkelijk om deze mooi op de nagel te krijgen. Het was even zoeken, maar uiteindelijk kwam ik toch tot een mooi resultaat. Ik bracht een laagje nagellak aan, en scrapte de overschot niet één, maar twee keer weg. Zo zie je dat enkel het ‘figuurtje’ ingevuld is met de nagellak. Daarna is het een kwestie van snel werken. Je neemt die heel snel op en zet ze snel op de nagel, wat dit kleine puntjes drogen snel op.

Daarenboven wacht ik met een topcoat, tot de stamping lak goed droog is. Anders krijg je last van doorloop patronen. Ik vind het resultaat uiteindelijk heel mooi gevonden en vind het een top plate.

Waar is KADS te koop en hoeveel kost deze stamping plate?

Ik ben vrij zeker dat ik deze stamping plate aankocht op Aliexpress. Daar betaalde je toen gelukkig geen BTW en dergelijke op. Ik weet echter dat de regels begin juni veranderen. Hoe deze pakketjes juist geïmpacteerd gaan zijn, kan ik nu nog niet voorspellen. Moesten jullie ervaringen hebben, mag je die zeker hieronder delen. Momenteel vind ik deze plates aan ongeveer 2 euro per stuk of in een set van 20 voor een 25 euro (als je uit Spanje laat versturen).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge