Opgemaakt 2de helft van 2021

Hoi hoi,Ik denk dat ik mag zeggen, sorry dat jullie zo lang niets van mij gehoord hebben. Het is druk met een kleine meid hier in huis. Daarenboven wil ik niets van haar missen als ze bij mij is. Ik moet een nieuw evenwicht vinden in hoe ik alles kan doen wat ik wil doen. Dat is de struggle van elke ouder denk ik :). Daarom besliste ik mijn teen terug in het water te dippen met een wat vlotter artikel, namelijk een opgemaakt. De voorbije wat is het – 8 maanden?!? heb ik heel wat producten opgemaakt. Vandaag deel ik graag welke producten dit allemaal zijn.

Haarverzorging

Ik maakte redelijk wat Lush producten in de categorie haarverzorging op. Er gingen twee solid shampoos op, met daarbij horende 2 conditioner. Een Lushmasker maakte ik ook volledig leeg, maar deze ga ik niet meer kopen. Ik hou niet zo van de geur van dit masker, waardoor het mij tegenstond deze te gebruiken. Tot slot maakte ik ook een droogshampoo op van Kruidvat. Soms ben ik blij dat ik veel mag thuis werken, want ik kom niet altijd aan het wassen van mijn haren toe :D.

Doucheproducten

Ik maakte ook redelijk wat doucheproducten op. Ik heb het bad wat vaker ingeruild voor de douche. Dit resulteerde in twee Lush producten, namelijk de The Comforter Shower cream – die een heerlijke zoete geur heeft –  en een Butterbear shower jelly. Deze laatste heeft niet mijn favoriete geur, maar is leuk om te gebruiken. Daarnaast maakte ik een reisflesje van Balea op en 3 grote flessen douchegel, namelijk Magic Winter van Balea, Argan+Camelia Olie van Ultra Doux, Chocomania van The Bodyshop en Sweet Apple Pie Hugs van Treacle Moon.

Badproducten

Zoals ik hierboven vertelde, nam ik minder vaak een bad. Als ik dan al een bad nam, gebruikte ik vaak naked producten. Vandaar heb ik niet veel verpakkingen in deze categorie. Ik maakte een prinses bath bomb op van Lush en een bruistabled van Dresdner Essenz. Deze laatste heeft echt een heerlijke geur, maar was jammer genoeg al oud. Dat merkte je ook in bad. Als ze deze echter nog eens in de winkel hebben… Vervolgens is er ook een fles badschuim opgemaakt van Tetesept in de geur Tropical Summer.

Lichaamsverzorging

Ik heb mijzelf met het nieuwe jaar echt moeten verplichten om wat vaker tijd te maken voor me-time. Daarom slechts 1 product in deze categorie. Ik maakte een potje body lotion van Lush op in de heerlijke kerstgeur ‘Snowfairy’.

Gezichtsverzorging

In de categorie gezichtsverzorging herontdekte ik mijn UFO Mini van Foreo. Ik maakte een pakje van hun Call it a Night sheet masks op. Ik gebruik de mini echter ook met andere producten, waar ik zelf kleine katoenen pads voor geknipt heb uit restjes stof. Mijn gezicht reinigde ik een hele tijd met de Detox Miscellaire water van Mylene. Tot slot maakte ik ook mijn hals crème.

Tandzorg

Vele maanden geen opgemaakt, zorgen voor veel tandpastatubes en nieuwe opzetstukjes voor de tandenborstel. Zoals jullie zien, ben ik erg trouw aan mijn type tandenpasta :D.

Make-up

Ik ging deze maand ook door mijn mascara’s. De meest oude en uitgedroogde mascara’s besloot ik weg te doen. Dat vertaalde zich in 5! mascara’s. Ik heb er maar een tweetal meer over  :D.

Nagellak

De Orly Topcoat heb ik weg gehaald, want er kwamen altijd belletjes in mijn manicure als ik deze topcoat gebruikt. Daarnaast maakte ik ook een flesje nagellakremover op. Deze keer was het er eentje van O.P.I. Normaal opteer ik voor een goedkoper merk en ik zag geen significant verschil met andere verwijderaars, dus deze ga ik waarschijnlijk niet meer opnieuw kopen.

Babyverzorging

Ook mijn dochtertje maakte wat producten op. Links zie je een flesje essentiële olie van Cheeky Wipes. We gebruiken deze bij haar herbruikbare billendoekjes. Op vlak van luierzorg proberen we zo vaak mogelijk voor herbruikbaar te opteren.In het begin hadden we dubbele set up voor bad en douche. Eentje in de badkamer, maar ook eentje in de keuken, voor als er ongelukje gebeurde. Daarom duurde het wat langer, maar toch heeft ze reeds een flesje wasgel opgemaakt. We gebruikten hiervoor Zwitsal, maar ons dochtertje heeft geen gevoelige huid. Ik heb echter gehoord dat deze nogal aggressief kunnen zijn?

Handtas musthaves

Ik heb ook altijd een flesje ontsmettingalcohol in mijn handtas. De geur van alcohol bevalt mij echter niet, daarom ga ik voor de reinigingsgels van The Bodyshop. Deze vind ik veel leuker. Momenteel ben ik ook versies van Bath en Bodyworks aan het testen. Er is een Nederlandse webshop bij gekomen, dus dat maakt het lekker makkelijk.

Parfum

De voorbije maanden herontdekte ik mijn Reload tasverstuiver – jammer genoeg niet meer te koop, maar op Bol kan je ze wel nog vinden. Ik moest van mezelf echter ook eens een groot deel van mijn staaltjes opmaken. Die staaltjes waren al een collectie op zich zelf geworden. Ik heb ongeveer de helft kunnen opmaken, wat zich vertaalde in een 14tal flesjes.Dat was het voor nu. Laat maar weten als jullie meer info willen over een van de bovenstaande producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge