SeaNtree Hyaluron Hand Cream

Hoi Hoi,

Koreanse verzorgingsproducten worden overal geroemd voor hun goede werking en innovatie. Zelf shop ik vaak op Veepee en af en toe hebben ze daar ook een sale met allemaal Koreaanse beautyproducten. Hun maskers vind ik altijd erg verleidelijk, maar aangezien ik hier momenteel heel veel maskers in voorraad liggen heb, besloot ik voor iets anders te gaan. Momenteel smeren we allemaal veel vaker met ontsmettingsalcohol en worden de handen vaker gewassen. Hierdoor hebben onze handen heel wat te verduren. Ik besloot voor een paar potjes handcrème te gaan. Vandaag wil ik wat meer vertellen over de versie met hyaluron.

SeaNtree Hyaluron Hand Crème

Deze handcrème van SeaNtree heeft een speciale formule waarin waterdruppels verwerkt zitten. Deze worden door de huid opgenomen, waardoor de hydratatie resteert de huid verzorgd zonder een kleverig gevoel. De crème is gemaakt in Korea.

Verpakking en ingrediënten

De handcrème zit verpakt in een schattig blikje met een zeemeermin opdruk. Het dekseltje draai je er af. In het blikje zit 35 gram en is na opening eeen jaartje houdbaar.

Water, Glycerin, Cyclopentasiloxane, Cyclyhexasiloxane, Dipropylene Glycol, Dimethicone, Alcohol Denat, Sodium Chloride, Lauryl PEG-9 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Chlorphenesin, 1,2-Hexanediol, Hydroxyacetophenone, Methyl Gluceth-20, Fragrance, Sodium Hyaluronate, Tripropylene Glycol, Butylene Glycol, Rosa Canina Fruit Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Helianthus Annuus Seed Oil, Bambusa Vulgaris Leaf/Stem Extract, Tocopherol, Phenoxyethanol

Mijn ervaringen

Ik werd zeer aangenaam verrast door deze handcrème. Het ziet een stevige crème uit, maar hij voelt helemaal anders aan. Het voelt als een zachte en lichte crème die heel gemakkelijk uitsmeert. Daarenboven trekt de crème ongelooflijk snel in. Ook – en dat vind ik top – heb ik nadien totaal geen last van een plakkerig gevoel. Ik vind het echt een top crèmepje. Deze ga ik met veel plezier opmaken.

Waar is SeaNtree te koop en hoeveel kost deze handcrème?

Ik kocht zelf deze potjes op Veepee. Momenteel komen deze af en toe terug in de sale, maar ergens anders heb ik ze nog niet gevonden. Ik kocht er zelf 2 potjes voor 12.90 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge