Bath & Bodyworks Limoncello Wallflower

Hoi hoi,

Een tijdje geleden ontdekte ik dat Bath & Body Works een webshop in Nederland had. En daarenboven verstuurt de webshop producten naar België. Ik ontdekte dit net voor de sale, dus ik heb mij enorm laten gaan :). Daarom ga ik de volgende weken heel wat productjes van Bath & Bodyworks met jullie delen. En vandaag begin ik met een product die ik zelf nog niet echt kende, maar wel al van gehoord had, namelijk de wall flowers.

Bath & Body Works wallflowers

Dit zijn geuren speciaal ontwikkeld voor het huis. Kaarsen en waxbranders kan ik niet altijd gebruiken uit angst bij het weg gaan ze te vergeten. Wallflowers zijn stekkers waar je een glazen vulling in steekt. Deze vulling bevat essentiële oliën die licht opgewarmd worden door de stekker. Hierdoor kan de geur zich heerlijk verspreiden door de ruimte. De vulling bestaan in heel veel geuren, dus genoeg om af te wisselen.

Bath & Body Works belooft dat deze een vulling een duurtijd hebben van 30 dagen. Ik denk echter dat dit bij constant gebruik is. Hier vertel ik straks meer over.

Het enige wat belangrijk is om te melden is dat je de stekker ver genoeg van je meubels en werkbladen moet houden. Ze raden minstens 12 cm afstand aan.

Bath & Body Works Limoncello Wallflower Navulling

De Limoncello geur is een mix van Sorrento-citroenen, rietsuiker en citroenschil. Ik verwachte mij bijgevolg aan een aan citrus geur.

Verpakking

De Limoncello wallflowernavulling zit in een glazen flaconnetje. Het flesje bevat 24 ml.

Mijn ervaringen

De eerste dag dat ik deze wallflower gebruikte, was ik bang dat ik een miskoop gedaan had. Ik rook hem niet echt. Maar ik was fout. De essentiële olie moet tijd hebben om via de wiek omhoog te komen. Daardoor was deze na een tijdje wel goed te ruiken.

Op de duurtijd van deze wallflower moet ik zeggen dat hij bij mij heel lang mee gaat. Hierbij moet ik wel even zeggen dat ik hem niet full-time gebruik. Als mijn dochter er is, haal ik hem uit, zodanig dat zij zich zeker niet kan verwonden. Bijgevolg zit hij ongeveer 4 à 5 dagen per week in (als ik aan het thuiswerken ben) tijdens de werkuren. Hierdoor kun je het gebruik natuurlijk goed verlengen.

De geur is heel fris, maar veel zoeter dan ik had verwacht. Het ruikt echt naar citroensnoepjes. Ik vind het aangenaam, maar ik deze enkel gebruiken in living of keuken vind ik, voor de andere ruimtes vind ik deze veel te zoet.

Waar zijn deze Bath & Body Works wallflowers te koop en hoeveel kosten ze?

Bath & Body Works heeft dus – zoals ik hierboven reeds mocht schrijven – een Nederlandse webshop. Woehoe! Daar kosten alle wallflower navullingen 7.90 euro. Je kunt echter geurtjes oppikken in de sale, dat heb ik ook gedaan. Op de meeste geuren was er toen -70%, dus ik betaalde 2,37 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge