Bath and Body Works / White Barn Gingham Concentrated Room Spray

Hoi hoi,

De solden waren een dank bare periode voor mij om een mooie bestelling te doen bij Bath and Body Works. Ik kocht er verschillende intérieur sprays, waaronder deze in de Gingham (blauw) geur.

Bath & Body Works Gingham Interieurspray

Ik denk dat iedereen wel weet wat een intérieur spray doet. Deze spray moet ervoor zorgen dat in je kamers een heerlijke geur hangt door even te sprayen. Bath en Body Works belooft hierbij dat 2 spraytjes volstaan.

Gingham is een frisse citrus geur, vermengd met bloemen. De noten zijn blauwe freesia, clémentine en violet.

Verpakking en ingrediënten

De Verpakking is een metalen spray flacon. De flacon is vrij klein en elegant. Heel vaak zitten zo’n sprays in grote flacons à la Febreze, maar dat is hier niet het geval. In het flaconnetje zit 42.5 gram.

Mijn ervaringen

Sinds ik deze bestelling plaatste, heb ik deze flacon in ons toilet boven staan. Het is een lichte, niet overheersende geur, de welke ik erg aangenaam vind. Ook blijft de geur goed hangen. Met een spray kan ik meestal de geur nog een hele dag waar nemen. Daarenboven neemt de geur ook niet de adem, hoewel het toilet natuurlijk een kleine ruimte is. Ik ben heel erg tevreden over deze spray.

Waar zijn de room sprays van Bath & Body Works te koop en hoeveel kosten ze?

Pff, een tripje naar de webshop leert mij dat al hun producten veel zijn opgeslagen. Vroeger kostte een flesje interieurspray mij ongeveer een tientje (9,90 euro), maar nu moet ik al 12,90 euro voorzien. Gelukkig heb je niet veel nodig, maar ik vind hun opslagen wel significant(+30%).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge