Bath & Body Works A thousand wishes Wallflower Refill

Hoi hoi,Een tijdje terug stelde ik jullie mijn wallflower van Bath en Body Works voor. Ik was daar toen heel tevreden over en besloot een tweede aan te kopen en een ander geurtje in mijn bureau te voorzien. Ik koos voor de geur A Thousand Wishes.

Bath & Body Works A Thousand Wishes Wallflower Refill

De wallflowers kun je een beetje vergelijken met het branden van een geurkaars of wax tarts. Het grote verschil is dat hier geen vlam aan te pas komt, maar enkel een stopcontact. De wallflower zelf is eigenlijk de houder en deze vul je met navullingen voor de geur. De bedoeling is dat de kamer gevuld wordt met een heerlijke geur voor weken en weken (ze zeggen ongeveer een maandje).De geur is een mix van Bruisende Champagne, Kristallen Pioenen en Amandelcrème.

Verpakking en ingrediënten

De wallflower navulling zit in een glazen flacon en bevat 24 ml.

Fragrance (Parfum)(Fragrance Ingredient),PPG-2 Methyl Ether Acetate(88917-22-0,Solvent),PPG-3 Methyl Ether(37286-64-9,Solvent),Benzyl Salicylate,Linalool,Isopropyl Myristate(110-27-0,Solvent),Dipropylene Glycol(25265-71-8,Solvent),Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate(6683-19-8,Stabilizer),Hexyl Cinnamal,Benzotriazolyl Dodecyl p-Cresol(125304-04-3,Stabilizer),Benzyl Benzoate,Limonene,Benzyl Alcohol,Hydroxycitronellal,Alpha-Isomethyl Ionone,Citronellol,Propylene Glycol(57-55-6,Solvent),Coumarin,Denatonium Benzoate(3734-33-6,Denaturant),Solvent Red 8(Colorant),Solvent Yellow 93 (CI 48160)(Colorant)

Mijn ervaringen

Ik vind deze geur persoonlijk veel aangenamer dan de Limoncello geur. Het is een warme en zoete geur. Het is wel wat ik eerder een vrouwelijke geur zou noemen. Ook was de geur van deze wallflower onmiddellijk op te merken bij het in het stopcontact steken. De geur is heel potent. Ik ben er dol op. Doordat de geur zo sterk is, laat ik hem ook niet heel de dag in het stopcontact. Ik gebruik hem eerder als een boost en na een half dagje haal ik hem er uit. Super voor een thuiswerkdagje en ik ga deze met veel plezier opmaken. Ik denk dat ik ergens een lijst ga moeten maken met de geuren van Bath & Body Works (naast mijn blog) waar ik mijn favorieten en de minder kan aanduiden, zodat ik dat weet voor een volgende bestelling!

Waar zijn de navullingen voor een wallflower te koop en hoeveel kosten ze?

Wallflowers horen bij het merk Bath & Bodyworks. Je kunt ze vinden in het Nederlandse winkels, maar ook in hun webshop. Daar kon ik zelf ook terecht voor deze navullingen. Normaal kost een navulling 7.90 euro, maar in de sale kon ik deze aankopen voor 2.37 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge