Bath & Body Works Pocketbac Reinigende Handgel in Peach Bellini

Hoi hoi,Ondertussen zijn de regels nagenoeg verdwenen uit het straatbeeld, maar ik merk wel dat ik met mijn alcoholgels in de weer blijf. Mijn tweede flesje alcoholgel van Bath en Bodyworks is ook al op. Deze keer was het eentje in de geur Peach Bellini.

Bath & Body Works Peach Bellini Reinigende Handgel

Deze cleansing gels verwijderen 99.9% van de algemene bacteriën. Daarenboven zitten er in deze gels essentiële oliën, shea extract, vitamine E en aloë vera verwerkt. Deze zorgen voor een zachte en niet uitgedroogde huid. De formule zelf bevat 71% alcohol. Tot slot zitten ze in een klein en handig flesje, waardoor ze makkelijk mee te nemen zijn.De geur is een mix van perzik, prosecco en zoete sinaasappel.

Verpakking en ingrediënten

Kleine flesjes zijn het codewoord bij deze alcoholgel. De flesjes bevatten slechts 29 ml, maar daardoor is het makkelijk deze altijd bij te hebben. Het zijn platte flesjes langs een zijde en breed langs de andere zijde. Ze zijn een jaar houdbaar na opening.

Alcohol Denat, Water (Aqua, Eau), Fragrance (Parfum), Carbomer, Lactose, Aminomethyl Propanol, Isopropyl Myristate, Cellulose,Propylene Glycol, Hydroxyethyl Urea, Tocopheryl Acetate, Wheat Amino Acids, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter Extract, Hydroxypropyl Methylcellulose, Retinyl Palmitate, Benzyl Benzoate, Limonene, Linalool, Hexyl Cinnamal, Citral, Benzyl Alcohol, Buthylphenyl Methylpropional, Amyl Cinnamal, Geraniol, Ultramarines (CI 77007), Yellow 5 (CI 19140), Red 4 (CI 14700), Ext. Violet 2 (CI 60730).

Mijn ervaringen

De alcoholgel laat zich makkelijk uitsmeren en trekt snel in. Ook is de geur opvallend aanwezig. Het is een aangename geur, MAAR niet mijn favoriet. Ik vind het een geur met een iets te zoete, iets te synthetische perzik geur. De flesjes die ik gekocht heb, ga ik zeker opmaken, maar er zijn geuren die ik aangenamer vind. Bijgevolg zal deze geur waarschijnlijk niet meer gekocht worden.

Waar zijn de Pocketbacs te koop en hoeveel kosten ze?

De Pocket Bacs zijn te koop op de webshop van Bath en Bodyworks. In Nederland zijn er ook twee fysieke winkels. Voor een pocket bac betaal je 2,90 euro. Ik kocht deze in de sale voor slechts 0,87 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge