Bath & Bodyworks Gingham Reinigende Handspray

Hoi Hoi

Sinds de voorbije 2 jaar is iedereen gewoon aan het gebruik van reinigingsgels. Sommige merken hebben echter ook andere reinigende, desinfecterende producten op de merk. Zo ook het merk Bath and Body Works. Zijn brachten een reinigende spray op de markt. Ik denk niet dat zij de enige zijn, maar het is wel de versie die ik getest heb.

Bath and Body Works Reinigende Handspray in Gingham

Deze handspray bevat 72% alcohol. Hierdoor werkt deze goed om de handen te ontsmetten. Alsook werd er Aloë toegevoegd om de handen te voeden en Essentiële oliën voor een heerlijk geur. De spray maakt met ziektekiemen korte metten, waardoor de handen schoon, zacht en aangenaam geurend zijn na gebruik.

Ik heb zelf de versie in de geur Gingham. Dit is een mix van blauwe fresia, clementine en violette bloemblaadjes.

Verpakking en ingrediënten

De spray zit in een plastiek sprayflacon. Het flesje zelf bevat 88 ml en is open draaibaar. Zelf zou ik opletten bij het meenemen in de handtas. Mij kennende zou ik die wel durven ‘open te draaien’ in mijn tas met een kliederboel tot gevolg.

Alcohol Denat, Water, Fragrance, PEG-12 Dimethicone, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Butylene Glycol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Propylene Glycol, Tocopheryl Acetate, Cocos Nucifera Fruit Extract, Honey Extract, Olea Europaea Fruit Extract, Benzyl Salicylate, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Geraniol, Hydroxycitronellal, Limonene, CL60730

Mijn ervaringen

Ik vind dit een erg handig product, want het werkt heel snel. Zelf moet ik er wel wat meeer van gebruiken, want ik vind dat het snel opdroogd. Voor mijn twee handen gebruik ik ongeveer 3 sprays en dan wrijf ik deze goed uit. Nadat ik klaar ben met wrijven, is het al opgedroogd. Dat is wel erg handig. Ook laat hij een klein beetje geur achter, maar het is zeker niet te vergelijken met hun gels. De geur is heel heel licht. Ik ben tevreden over deze reinigende spray, maar mijn voorkeur gaat persoonlijk toch wel naar de gels (en die zijn zelfs iets goedkoper :D)

Waar zijn de reinigende hand sprays van Bath & Body Works te koop en hoeveel kosten ze?

Deze spray is te koop op de Nederlandse webshop van Bath and Body Works. Normaal kost een flesje van deze 6,90 euro, maar in de sale was deze slechts 2,07 euro. Perfect om even uit te proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge