Bath and Body Works / White Barn Japanese Cherry Blossom Concentrated Room Spray

Hoi HoiNaast de wall flowers zag ik ook kamer sprays in het assortiment. Dit lijkt mij heel handig om een snelle boost in geur te hebben in huis. Japanese Cherry Blossom leek mij op dat vlak een goede geur om te beginnen, want er is een nadeel aan de Nederlandse webshop van Bath and Body Works. Je kent de geuren niet, dus het is een beetje een gokje om te bestellen… Daarom dat de promoties erg handig zijn.

Bath and Body Works Concentrated Room Spray in Japanese Cherry Blossom

Bath & Body Works zegt dat twee snelle sprays van dit flesje voldoende zijn per flesje. Daarenboven moet geur heerlijk lang blijven hangen. De geur van deze kamerspray is een mix van Japanse Kersenbloesem, Aziatische peer, Mimosa-bloemblaadjes, Witte Jasmijn en Sandelhout.

Verpakking

De kamerspray zit verpakt in een metalen spray flacon. Deze is echter veel kleiner dan ik verwacht had. Iedereen kent de grote ‘Febreze’ flacons. Dat is niet wat je hierbij moet verwachten. Eigenlijk vind ik dit wel top, want hierdoor is deze mooier en makkelijker om in het interieur te laten verdwijnen. In het flaconnetje zit 42.5 gram.

Mijn ervaringen

Ik gebruik deze spray al even in het toilet. Natuurlijk zijn hier geen twee spraytjes nodig. De geur zelf vind ik erg aangenaam. Daarenboven vind ik dat hij aangenaam lang en merkbaar blijft hangen. Ik spuit hem en na twee dagen ruik ik hem nog. Ik ben echt super tevreden over deze spray. Zeker omdat deze geen typische toiletgeur heeft. Een toppertje. Ik koop deze nog!

Waar zijn de concentrated room sprays van Bath & Body Works te koop en hoeveel kosten ze?

De room sprays zijn de koop in hun Nederlandse webshop. Ze kosten er 9,90 euro, maar ze lijken vaak in promotie voor de helft van de prijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge