Bath & Body Works Pocketbac Reinigende Handgel in Black Cherry Merlot

Hoi hoi,

Vorige week lichtte ik al een tipje van de sluier. Ik probeerde de reinigende handspray van Bath en Body works. Ze hebben echter ook mini reinigende hand gels. Ook hiervan probeerde ik eentje uit en ik kan alvast verklappen dat mijn eerste flesje reeds leeg is :D.

Bath & Body Works Black Cherry Merlot Cleansing Hand Gel

Deze cleansing gels verwijderen 99.9% van de algemene bacteriën. Daarenboven zitten er in deze gels essentiële oliën, shea extract, vitamine E en aloë vera verwerkt. Deze zorgen voor een zachte en niet uitgedroogde huid. De formule zelf bevat 71% alcohol. Tot slot zitten ze in een klein en handig flesje, waardoor ze makkelijk mee te nemen zijn.

Black Cherry Merlot qua geur een mix van kers, framboos en merlot.

Verpakking en ingrediënten

De gels zit in een klein flesje van slechts 29 ml. Hierdoor zijn ze makkelijk mee te nemen. Ook zijn ze plat, waardoor ik ze makkelijk in een plat zakje in mijn handtas steek. Na het openen zijn ze een jaartje houdbaar.

Alcohol Denat, Water, Fragrance, Carbomer, Propylene Glycol, Lactose, Aminomethyl Propanol, Isopropyl Myristate, Cellulose, Hydroxyethyl Urea, Tocopheryl Acetate, Wheat Amino Acids, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Butyrospermum Parki Butter Extract, Hydroxypropyl Methylcellulose, Retinyl Palmitate, Benzyl Benzoate, Butylphenyl Methylpropional, CL77007, CL17200, CL19140, CL42090, CL60730

Mijn ervaringen

Zoals je ziet hierboven is mijn eerste flesje al leeg. Oorspronkelijk had ik een beetje schrik voor de geur. Merlot? Ik ging toch niet naar een wijnfles ruiken als ik deze gebruikte? Nee hoor, helemaal geen probleem. De geur doet mij denken aan de paarse Kidibul, die met kers.

De gel zelf is heel licht en smeert makkelijk uit. Hij trekt snel in en mijn handen trekken nadien niet. In tegendeel, ze voel zacht en een beetje gevoed aan.

Ik ben heel erg tevreden over deze reinigende gel en deze zat standaard in mijn handtas tot het eerste flesje op was. (nu zit er een ander geurtje in mijn tas :D). Voor mij is het een aanrader!

Waar zijn de reinigende hand gels van Bath & Body Works te koop en hoeveel kosten ze?

De reinigende hand gels zijn te koop via hun webshop en via hun winkels in Nederland. Als Belg koop ik natuurlijk via hun webshop, want hun winkels zijn helemaal niet in de buurt. Voor een flesje van hun cleansing gel betaal je normaal 2.90 euro. Ze hebben echter altijd een actie waarbij je er 5 voor 10 euro kunt aankopen. Deze heb ik echter in de sale kunnen vinden en ik betaalde slechts 87 cent voor een flesje. Dat is geen geld, toch? Ik kocht alvast 10 flesjes van deze geur in de sale (en ook 10 van 2 andere geuren + enkele losse van nog andere geuren). We gebruiken het genoeg momenteel en die geurloze vind ik echt niets!.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge