The Body Shop Pink Grapefruit Shower Gel

Hoi hoi,

Vandaag doe ik een nieuw doosje open in mijn blauwe adventskalender. Er zit een shower gel in en dit in de geur pink grapefruit. Deze lijkt me perfect voor het huidige seizoen. Een mooie citrus geur voor deze warme temperaturen.

De shower gel zit in een plastiek flacon van 60 ml. Ik vind dit zelf heel handige flesjes om mee te nemen naar bijvoorbeeld het zwembad.

Als je het flesje opent, komt je een heerlijke grapefruit geur tegemoet. Ik vind het heerlijk met het warme weer (waar ik momenteel enorm vanaf zie – iets met hoogzwanger zijn :D). De shower gel smeert makkelijk uit en hult je in de heerlijke geur. Deze blijft ook nog even hangen na het douchen. Ook voelt mijn huid nadien niet trekkerig aan, maar zoals jullie weten heb ik hier zelf niet zo snel last van…

Deze shower gel is online en offline te koop. Het product is verkrijgbaar in 3 verschillende formaten, maar het grootste formaat enkel rond de sale periodes. 

Volgende formaten zijn beschikbaar: 60 ml voor 4 euro, 250 ml voor 8 euro en 750 ml voor 24 euro (vaak korting via koppelverkoop).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge