The Body Shop Fresh Nude Foundation in 010 Chelsea Porcelain

Hoi hoi,

Ik had nood aan een nieuwe foundation, dus ik besloot tijdens de solden in de Body Shop even te kijken of ze iets interessant hebben. Mijn oog viel op de Fresh Nude Foundation in de lichtste kleur volgens mij, namelijk Chelsea Porcelain.

Deze fresh nude foundation bevat rozenwater en aloe vera. Het is een hydraterende foundation die bovendien spf 15 bevat. De Body Shop belooft een frisse en comfortabele huid gedurende de gehele dag.

De foundation zit in een pompflacon van 30 ml.

De foundation voelt bij het pompen licht aan en smeert makkelijk uit. Wel heb je heel weinig nodig, want ik vind hem vrij dekkend.

Hierboven op de foto heb ik de foundation enkel links gebruikt. Hij is duidelijk wat lichter dan mijn gezicht, maar hij matcht wel met mijn nek. Hierop zie je ook onmiddellijk hoe dekkend hij is. Toch ziet hij er in het echt niet als een plamuurlaag uit.

Deze foundation was te koop bij de Body Shop. In de solden betaalde ik 6 euro in plaats van 20 euro. Ondertussen lijkt deze een nieuwe verpakking gekregen en is hij duurder geworden, namelijk 22 euro…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge