Lush Santa’s on his way bath oil tablet

Hoi hoi,

We onderbreken de adventskalender voor een kerstproduct.

Ik heb hier een enorme voorraad Lush producten liggen. Traag maar gestaag probeer ik deze op te maken, want dat is altijd tof en ik kan de kastruimte eigenlijk wel gebruiken šŸ¤£.

Vandaag koos ik een Bath oil melt van Lush van een aantal jaar terug, namelijk 2020 denk ik… Ik koos Santa’s on his way.

Het tablet is knalroze maar ziet er heel schattig uit. Door het touwtje kan je het tablet zelf aan je kerstboom hangen. Hoe heerlijk zal dat wel niet ruiken. Zelf heb ik dat niet gedaan, omdat overheersende geuren hoofdpijn kunnen veroorzaken bij anderen.

De geur van dit tablet is aan de zoete kant. Het tablet is vrij groot en zou je in twee kunnen doen zodat je er extra lang van kan genieten. Ik besloot hem echter heel luxueus in een keer te gebruiken.

Het tablet deed er bij mij vrij lang over om op te lossen. Nadien kleurde het water ook licht roze. Ik had hem persoonlijk iets donkerder verwacht.

Het bad voelde minder uitdrogend aan dan andere keren en ik had geen last van een trekkende huid.

Ik heb deze bad olie graag gebruikt en moest Lush nog zo’n producten uitbrengen zou ik die zeker willen proberen. Toendertijd kostte deze bath oil 9 euro, maar kerst producten koop ik zelf meestal in de januari sale. Bijgevolg betaalde ik waarschijnlijk slechts de helft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge