The Body Shop muslin cleansing cloth

Vandaag gaan we verder met de adventskalender – de rode – van vorig jaar. Producten die ik reeds gereviewed heb, ga ik wel vermelden, maar natuurlijk niet opnieuw beschrijven.

In vakje 3 vinden we een product die ik reeds eerder gebruikt heb, namelijk in de blauwe versie van de adventskalender. De review van dit product vind je hieronder.

Dag 4 is echter wel een nieuw product. Ik krnde het zelf niet, dus besloot even op te zoeken of deze in het standaard assortiment zit of speciaal voor de kalender is.

Vakje 4 bevat een reinigingsdoek. Op de webshop vind je het onder muslin cloth en het lijkt standaard te zijn.

Met dit doekje kun je je make-up verwijderen en de huid reinigen. Het is gemaakt van katoen en moet de huid gladder en zachter doen aanvoelen. Om het doekje nog beter te laten werken, gebruik je best tegelijk ook een reinigingsproduct.

Hmm, ik ben niet overtuigd. Bij een eerste gebruik voelt het doekje vrij hard. Ik kan er zeker mijn make up mee weghalen, maar ik gebruik er wel product bij. Het doekje is ook vrij groot, waardoor je per deel van je gezicht een proper stuk kunt nemen. Ik vond het echter veel te ruw, zeker rond de ogen. Ik ga het verder gebruiken en een aantal keer wassen. Misschien dat dat helpt. ik hou jullie op de hoogte!

Dit doekje is te koop bij de Body Shop. Je betaalt er 5 euro per stuk. Dat vind ik zelf redelijk duur. Zelf ga ik deze niet aankopen, want ik gebruik al herbruikbare doekjes. Ik gebruik thuis cheeky wipes (had die toch in huis na de geboorte van mijn dochter) om mijn gezicht te reinigen. Zelf had ik die ook enkel voor mondje en handen gebruikt (nog steeds). Dat vind ik prijs kwaliteit wel handiger.

In vakje vijf zit ook een product die ik eerder reeds probeerde, zij het vrij lang geleden. Blijkbaar schreef ik de review reeds in 2015.

De review van de Cleansing butter kun je hieronder vinden. Het kleine tinnetje vind ik wel handig voor op reis. Deze ga ik alvast in mijn toilettas opbergen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge