Top Coat voor de ogen van Yves Rocher

Hoi hoi,IMG_4596

Vorig jaar werd ik bij een event van Yves Rocher reeds geteased dat ze met een volledig nieuw product gingen uitkomen. Het idee was een top coat voor de ogen. Ik was alvast benieuwd.

Yves Rocher Top Coat voor de ogenIMG_4598

Toen ik ging zoeken naar producten uit de kerstcollectie bij Yves Rocher in Antwerpen zag ik ze ineens aan de kassa liggen. Ik wist helemaal niet dat ze al gelanceerd waren. Eenmaal ik dit wist, moest ik deze natuurlijk meenemen.

Deze topcoat versmelt op de ogen en zal je gehele ooglook transformeren. Daarnaast zal hij de look ook fixeren, zodat je er de gehele dag van kunt genieten.

Deze top coat is te verkrijgen in drie verschillende kleuren:

  1. Brilliant: Transparant en glanzend
  2. Métallisé: parelmoer effect
  3. Nacré: Metallic effect

VerpakkingIMG_4600IMG_4602

In elk flaconnetje zit 4 ml. De applicator is een kwastje, maar zelf gebruik ik deze niet. Ik vind het zo vervelend dat deze verkleurd door de ooglook als ik deze over mijn oogschaduw aanbreng. Daarom gebruik ik zelf een oogschaduwkwastje om dit product mooi en precies aan te brengen.

 Mijn ervaringen IMG_4611

Hier kun je duidelijk zien dat de top coats totaal verschillend zijn. Daardoor kun je je looks volledig veranderen. Hieronder toon ik enkel de resultaten van de gouden versie, maar de twee andere kleuren zijn ook echt heel erg leuk om mee te spelen. IMG_4728 IMG_4730

Het effect van de top coat voor de ogen is heel erg moo. Zo zorgt de gouden versie voor een extra glittertje op de ogen, terwijl de transparante voor een heel mooie glans zorgt. Jammer genoeg werken deze toppers niet zo gemakkelijk. Je moet het product op je ogen deppen en niet wrijven, want anders wrijf je je gehele ooglook weg. Daarom is een klein kwastje erg handig om mee te werken. Uiteindelijk blijft mij look wel iets langer zitten, maar nu niet om te zeggen: prachtig! Ik zou deze producten vooral kopen voor het leuke effect van je ooglook, maar niet voor de houdbaarheid. Toch zou ik ze opnieuw kopen hoor!

Hoeveel kost deze top coat voor de ogen?

Deze top coat voor de ogen kun je vinden online of offline bij Yves Rocher. De volle prijs van deze top coat is 9.90 euro, maar heel vaak kun je deze met heel veel korting aankopen. ik zou wachten tot je deze aan halve prijs kunt kopen. Dan vind ik deze toppers erg betaalbaar om eens uit te proberen.

Gebruikten jullie eerder een topcoat voor de ogen?

2 gedachten over “Top Coat voor de ogen van Yves Rocher”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge