Yves Rocher nagellak in 108 Pourpre Perle

Hoi hoi,

Yves Rocher Pourpre Perle nagellakIMG_4582

Ik ging shoppen bij Yves Rocher en ik bracht mee… top coats voor de ogen. Dit gaf mij het recht om een gratis nagellakje uit te kiezen. Ik koos voor de kleur Pourpre Perle. Het is een glitterende, paarsrode nagellak, die perfect was voor de voorbije feesten.

Verpakking en ingrediëntenIMG_4585IMG_4589

Net zoals alle nagellakjes van Yves Rocher komt deze in het langwerpige flesje. De dop is zwart omdat de nagellak uit de normale lijn komt. In het flesje zit 5 ml nagellak.

Ik hou wel van deze kwastjes. Ze zijn lekker breed en rond afgeknipt. Hierdoor kan ik elke nagellak lakken met één veeg. Voor het mooie breng ik natuurlijk wel twee laagjes aan.

Mijn ervaringenIMG_4735

Ik hoop dat je de kleur goed kunt zien, maar de laatste tijd ga ik was los met stampen. Dat maakt je nagellook zoveel mooier. De rode basiskleur is deze prachtlak. Ik kan alvast verklappen dat ik erg tevreden ben over deze nagellak. De kleur is heerlijk dekkend en ik zou het kunnen wagen om met één laagje weg te gaan. Daarenboven droogt hij ook nog eens vrij snel. Dit maakt natuurlijk de ideale basis voor een snelle manicure.  Daarnaast blijft hij erg goed zitten. Na twee dagen zonder topcoat waren er nog geen chips te bespeuren. Ik ben erg tevreden over deze nagellak en ik zou hem zeker aanraden als de kleur je bevalt. Daarenboven combineert hij natuurlijk prachtig met het zilver voor een retro nagellook :^).

Is dit nagellakje nog te koop en hoeveel kost het?

Die nagellakje is momenteel nog te koop, maar ik weet niet hoe lang. Het is immers een limited edition kleur. Dit lakje kost normaal 5,90 euro, maar is ook vaak met enorme kortingen te vinden. Zo zou ik niet opkijken van een korting van 50%

Wat is jullie favoriete kleur nagellak in deze tijd van het jaar?

4 gedachten over “Yves Rocher nagellak in 108 Pourpre Perle”

    1. Zeker, heerlijk voor op een koude dag. Ik denk soms aan sneeuwwitje die haar gelakte handen op de sneeuw legt :).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge