Spoolie voor wenkbrauwen – Kiko 205 Eyes Lashes

Hoi hoi,IMG_4898

Zelf wist ik nooit goed hoe ik met mijn wenkbrauwen om moest gaan. Mijn wenkbrauwen zijn lekker dik, waarvan ik enorm houd, maar ik kon ze nooit zo mooi in model brengen als ik zelf zou willen. Op I Love Beauty werd mij echter duidelijk uitgelegd hoe ik deze mooi kon bijvormen. Eén van de dingen die ik miste om hier nog beter in te kunnen worden, was een mooie spoolie. Toen ik eind december met Femke en Romina een bezoekje bracht aan de Kiko in Hasselt, besloot ik daar één van deze spoolies mee te nemen en aan te kopen. Kijken jullie mee of dit het accessoire was dat ik nodig had?

Kiko 205 Eyes Lash Brush – SpoolieIMG_4902

Kiko belooft dat deze spoolie ideaal is om je wimperharen te separeren en je wenkbrauwen te doorkammen. Door zijn vorm laat de spoolie toe om mascara op een uniforme manier aan te brengen. Het materiaal is antioxiderend en heeft een zwart houten handvat dat elegant en professioneel moet ogen.

De kwaliteit van de kwastIMG_4904

Wat mij onmiddellijk opviel, was dat de kwast schuin gebogen is. Als dat een probleem is, kun je deze makkelijk terug buigen.  Het handvat voelt door zijn houten materiaal stevig aan en ziet er ook veel eleganter uit dan bijvoorbeeld plastiek. Het logo van Kiko en het nummer van dit accessoire is mooi op het handvat gedrukt. Hierdoor kun je je niet vergissen welke kwast je vast hebt.

Mijn ervaringenIMG_4910

Dit is het accessoire die ik nodig heb om mijn wenkbrauwen snel in model te brengen. Zelf wanneer ik weinig andere producten wil gebruiken op mijn wenkbrauwen en snel klaar wil zijn.

Met de spoolie kan ik mijn wenkbrauwen perfect in model brengen. Ik kam mijn wenkbrauwen door en kan ze strak maken. Ik ben tevreden en heb er nog eentje bijbesteld in de solden.

Waar is Kiko te koop en hoeveel kost deze spoolie?

Kiko heft jammer genoeg maar één fysieke winkel in België, namelijk in Hasselt. Hopelijk komt daar snel eentje bij in bijvoorbeeld Antwerpen ;). Gelukkig is er ook een (franstalige) webshop. Ook daar kun je deze spoolie kopen. Deze spoolie kost normaal 5.90 euro, maar in de solden kon ik deze kopen met 2.90 euro. Misschien een tip als je er ooit eentje zou willen kopen.

Wat is jullie favoriete Kiko ‘kwast’?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge