Primark Nepwimpers in Sultry en Natural

Hoi hoi, Nepwimpers: ik heb er een haat-liefde verhouding mee. Ik ben er verliefd op als ik ze op heb, want ze geven zo’n mooi effect aan mijn ogen. Maar mijn haat groeit elke keer wanneer ik ze er niet in één keer op krijg. Ik moet ze soms tot 4 keer opnieuw opdoen en als je al een ooglook gemaakt hebt, is je make-up verpest. Misschien moet ik de volgorde gewoon omdraaien. Eerst de nepwimpers aanbrengen en al de rest komt later.

Primark nepwimpers

_MG_9652

Ik was al tijden benieuwd naar de nepwimpers van de Primark. Ik weet dan Cynthia van beautykoning erbij zweert. Daarom moest ik deze eens meenemen toen ik bij de Primark was. Er zijn meerdere stijlen beschikbaar, maar ik koos voor de natuurlijke en zwoele versie.

Verpakking en inhoudIMG_3512

Het doosje van de nepwimpers is lekker compact. Er zit een paar wimpers in, die je kunt bijknippen en een klein flesje wimperlijm.IMG_3515

Normaal gebruik ik mijn eigen wimperlijn, maar ik besloot deze keer ook de bijhorende lijm uit te proberen.

De primark nepwimpers in naturalIMG_3518

De eerste wimpers van Primark die ik probeerde zijn deze in de natuurlijke stijl. Wat mij aangenaam verraste bij deze wimpers en ook bij de andere wimpers is het randje. Bij goedkope wimpers is deze vaak erg opvallend en redelijk onbuigzaam. Dat is hier niet geval en je kunt deze makkelijk naar je eigen oog buigen.

De nepwimpers zelf bestaan uit fijne recht haartjes. Hierdoor kun je eigen wimpers net dat ietsje meer verlengende effect geven.IMG_4711IMG_4719

Persoonlijk zou ik deze nepwimpers niet echt natuurlijk noemen. Ze zijn, net als de meeste valse wimpers, opvallend. Op de foto en op video valt het wel mee, maar in het echt zie je wel duidelijk dat ik er op heb. Ik vind het echter wel een heel mooie stijl. Ik ben heel erg tevreden over deze wimpers, hoewel het weer een struggle was om ze aan te brengen. Dat ligt jammer genoeg aan mijn eigen onhandigheid.

De Primark nepwimpers in SultryIMG_3530

De tweede set zijn de zwoele lashes. Het grote verschil bij deze is dat deze een soort van kruisje van de haren maken. Hierdoor lijken je wimpers veel voller.IMG_5478IMG_5479

Ook met deze wimpers heb ik zitten klooien, maar gelukkig heb ik ze er uiteindelijk op gekregen. Ik heb zelf geen eyeliner moeten zetten om foutjes te maskeren. Ook deze wimpers vallen op, maar ik vind hun effect erg mooi. Misschien vind ik deze nog wel mooier dan de natuurlijke wimpers.

Hoeveel kosten deze nepwimpers?

De wimpers zijn te koop bij Primark en natuurlijk staat daar een aangenaam prijsje tegenover. Voor elke set valse wimpers betaal je 1.50 euro.

Wat is jullie hint  om makkelijk nepwimpers aan te brengen?

2 gedachten over “Primark Nepwimpers in Sultry en Natural”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge