WTG Feel Good Fashion Coasters

Hoi hoi, Ik hou van een retro vibe in mijn interieur. Toen ik op de persdagen deze onderzetters van WTG, wist ik dat ze hier perfect bij gingen passen. Nu zijn ze wel mooi, maar zijn ze ook handig?

WTG – Who’s that girl?

Who's that girl onderzetters 1

WTG ontstond in 2002 in Antwerpen. Het merk werd ontwikkeld door een groep vrienden, die plezier, kleuren en comfortabele fashion belangrijk vinden. Ze vonden echter niet wat ze wilden binnen een aantrekkelijke prijs. Ze besloten dan maar zelf zo’n collectie te ontwikkelen. Ze werden snel populair en in 2006 openden ze hun eerste winkel in 2006.

De WTG onderzetters

Who's that girl onderzetters 2

Vorig jaar ontving ik reeds een kopje van dit merk. Het is een heerlijk kleurrijk merk, die voor mij zeer retro aandoen. De ondersetters in deze set zijn erg mooi van kleur. Het zijn de typische retrokleuren. De rand van de onderzetters lijkt afgebiest en er is een bloem afgebeeld op de onderzetters. In het midden staat een tekstwolkje. Het lijk mij erg leuk om hier een persoonlijke boodschap op te zetten voor je bezoekers.Who's that girl onderzetters 3

De onderzetters zijn van kurk. De kurk is vrij dik, waardoor ze erg stevig aanvoelen. Door deze materie kunnen ze ook redelijk goed tegen vocht, bijvoorbeeld als je je drankje per ongeluk omver gooit. Als je mij kent, weet je dat dit wel vaker gebeurd. Jammer genoeg :). Deze onderleggers zijn erg leuk om te gebruiken als er bezoek komt en ik ben er heel erg blij mee.

Waar is WTG – Who’s that girl te koop en wat is hun prijsrange?

WTG kun je volgens mij enkel in hun fysieke winkel aankopen.

hp900wl900_WTG_FastForward_Air hp900wl900_girl_001 hp900wl900_girl_003 hp900wl900_WTG_Choco_Cherry_Candy hp900wl900_WTG_Choco_Cream

Who’s that girl kun je aankopen in hun fysieke winkels. De locaties kun je vinden op hun website, maar er zijn onder andere winkels in Antwerpen, Gent, Brugge en Hasselt. Ik zag echter ook dat je een dele van de collectie kunt vinden bij AS Adventure. De prijzen variëren tussen de 15 en 70 euro. Dit lijkt mij heerlijk betaalbaar voor dit merk.

Wat zijn jullie ervaringen met WTG?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge