Yves Rocher Sexy Pulp Noir Extrême Mascara

Hoi hoi,

Ik denk dat iedere vrouw wel op zoek gaat naar een super goede mascara. Sommigen vinden deze mascara in het budget segment, maar anderen kunnenn enkel hun gading  vinden bij een luxe mascara. Mij maakt het eigenlijk niet uit, zolang de mascara zijn job doet. Daarom wil ik vandaag een mascara van Yves Rocher aan jullie tonen. Yves Rocher is in mijn ogen niet echt budget, maar ook niet luxe. Het zit er wat tussen in. Ik heb deze mascara zelf ontvangen van Yves Rocher toen ze deze aan me voorstelden. Ik heb het met name over de Sexy Pulp Noir Extreme mascara Deze ziet er alvast veelbelovend uit en ik ben benieuwd hoe deze voor mij zal werken

Yves Rocher Sexy Pulp Noir Extrême Mascara

Deze mascara wil je helpen om –  zoals de naam al zegt – een sexy oogopslag te creëren. Deze mascara heeft een dik, extra grote borsteltje waardoor hij perfect aan de wortel van de wimper kan aangezet worden en elke haar bedekt. De mascara is verrijkt met carnaubawas die de wimpers omhuld zonder ze te verzwaren. De mascara belooft een extreem volume, die 12 uur blijft zitten zonder hard te worden. Dat zijn een heleboel claims en ik ben alvast benieuwd welke claims waarheid gaan worden.

Verpakking

Ik denk dat ik niemand moet uitleggen hoe mascara verpakt zit. De mascara zit een zwarte plastieken huls waarop een roze metallic druk het contrast met sexy pulp maakt. De mascara bevat 10 ml product en is een half jaartje houdbaar. Hou er rekening mee – dit is een vloeibaar oogproduct. Hierin gaan bacterien sneller groeien dan in een ander willekeurig product. Wanneer de mascara van textuur of geur veranderd, zou ik deze gewoon weggooien (hoewel misschien de zes maanden nog niet gepasseerd zijn). Het is een erg dikke borstel. Ik moest nog even aan wennen, want ik had wat schrik om deze dichtbij het oog te gebruiken. Ik was bang om in mijn ogen te prikken. Gelukkig bleek dat geen probleem te zijn maar het vraagt wel een beetje oefening. De plastic borstel is ook niet recht gemaakt. Er zit een soort deukje in. Hierdoor kun je je wimpers er makkelijker inleggen, denk ik.

Mijn ervaringen

Ik vertelde daarjuist dat ik moest wennen aan het borsteltje. Hierdoor was mijn indruk van deze mascara eerst wat negatiever. Ik had samengeklonterde wimpers en dat is iets wat ik niet graag zie rond mijn ogen. Sinds ik echter gewoon ben aan het borsteltje, kan ik deze geheel vermijden of verwijderen.

Het resultaat nu, na deze gewenning, zijn lange, dikke en volumineuze wimpers. Daarenboven zijn mijn wimpers heel erg mooi gescheiden. Dit geeft een toch wel natuurlijk effect, maar je ziet dat er iets aangedaan. Ik vind het heel erg mooi ogen. Zelf ben ik erg tevreden over deze mascara en ik zou hem zeker aanraden.

Waar kun je deze Sexy Pulp aankopen en hoeveel kost ie?

Aangezien deze mascara van Yves Rocher is, is het daar natuurlijk ook te koop. Je kunt zowel in webshop terecht als in één van hun fysieke winkels. Deze mascara kost normaal €18, maar heel vaak kun je deze met kortingen op de kop tikken. Daarom reken ik Yves Rocher niet tot het luxe-segment. Heel vaak kun je dit soort mascara’s met 40% korting op de kop tikken. Dit wil zeggen dat je dan €11 betaald voor deze mascara, wat ik dan wel weer een betaalbaar bedrag vind.

Welke kleur mascara dragen jullie het liefst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge