Nyx ombre lip duo in hearts & spades

Hoi hoi,

Zoals jullie weten, kocht Romina enkele NYX spulletjes voor mij in de winkel. Gent had eerder een NYX winkel dan Antwerpen een zij besloot enkele spulletjes voor mij mee te brengen Ik vroeg haar om een Lippen Duo mee te nemen Ik had een eentje geprobeerd van Essence, maar deze was mij niet zo bevallen. Ik hoopte dat NYX het hierbij beter ging doen. Vandaag wil ik jullie vertellen wat ik vind van dit Lip Duo van NYX. Ik koos voor een vampieren kleur of wat ik een vampierenkleur noem: een combinatie van rood en zwart.

NYX ombre lip duo in Hearts And Spades

Met dit lip duo kun je een ombre lip creëren. Deze look volgt de trends helemaal. Deze duo’s bevatten twee kleuren die samengaan en mooi in elkaar kunnen overlopen. De ene zijde is een matte lipstick, terwijl de andere zijde een lipliner is. In mijn geval is rode kleur de lipstick en de zwarte kleur de lipliner.

Verpakking en ingrediënten

Het lip Duo zit in een verpakking die ik verwacht bij een lipliner. Beide zijden zijn nogal potloodachtig. De hulzen zijn van plastiek en langs beide zijden zit een  opdraaibar  lipproduct. In het product zit 0,45 gram en deze is 2 jaar houdbaar.

Lipliner

Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Hydrogenated Polyisobutene, C12-15 Alkyl Benzoate, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax/Copernicia Cerifera Cera/Cire de Carnauba, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Beeswax/Cera Alba/Cire d’Abeille, Isododecane, Ozokerite, Alumina, Barium Sulfate (CI 77120), Ethylhexylglycerin, Tocopherol , Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Phenoxyethanol. MAY CONTAIN / PEUT CONTENIR (+/-): Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Blue 1 Lake (CI 42090), Red 6 (CI 15850), Red 7 (CI 15850), Red 28 Lake (CI 45410). (FIL D187338/1)

Lipstick

Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Ethylhexyl Palmitate, Caprylic/Capric Triglyceride, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax/Copernicia Cerifera Cera/Cire de Carnauba, Hydrogenated Polyisobutene, Ozokerite, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Alumina, Tin Oxide, Barium Sulfate (CI 77120), Water/Aqua/Eau, Talc, Ethylhexylglycerin, Tocopherol, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Phenoxyethanol. MAY CONTAIN / PEUT CONTENIR (+/-): Mica, Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Blue 1 Lake (CI 42090), Red 6 (CI 15850), Red 7 (CI 15850), Red 21 (CI 45380), Red 22 Lake (CI 45380), Red 28 Lake (CI 45410), Red 30 (CI 73360), Yellow 5 Lake (CI 19140), Yellow 6 Lake (CI 15985). (FIL D187341/1)

Mijn ervaringen

Ik had zelf eerst niet gelezen dat beide kanten een ander product bevat. Dat merk je dan ook heel duidelijk bij het aanbrengen. De zwarte kleur is heel wat harder en stroever bij het aanbrengen en heeft daarenboven een fijner puntje, waardoor ik het erg moeilijk vond om precies te werken. De rode kleur is heel erg zacht, romig en heel erg gepigmenteerd, waardoor deze heel gemakkelijk was om de lipkleur in te vullen Zoals ik in de inleiding vertelde, beviel het product van Essence mij totaal niet. Het voelde heel erg uitdrogend aan en ik had schrik dat het bij deze ook het geval zou zijn. Dit is echt helemaal niet zo. De rode kleur is heel zacht waardoor dat hij niet uitdrogend werkt. Moesten we de zwarte kleur over je gehele lip aanbrengen, dan zal deze natuurlijk wel uitdrogend werken, maar de zwarte kleur gebruiken we enkel om de kleur te verdonkeren.  Ik vind deze lipkleur heel erg aangenaam om te dragen en stoort mij dan ook niet om deze voor een avondje uit op te doen. Nu zou ik er toch een lippenbalsem over aanbrengen. Hij is toch licht lichtelijk droog waardoor het aangenaam is om iets meer voeding aan de lippen te geven, maar in vergelijking met de Essence kleur is de hemel en aarde verschil en gebruik ik deze dan ook heel erg graag.

Waar is NYX te koop en hoeveel kost dit ombre lippen duo?

NYX geeft in België zijn eigen winkels. Ik denk dat ze ondertussen te vinden zijn in Gent, Hasselt en Antwerpen en misschien nog wel een stad als ik er eentje vergeet. Mijn excuses daarvoor. Als ik online kijk, dan kan ik enkel de Amerikaanse prijs terug vinden. Dat is $12, daarom vermoed ik dat in België de prijs van dit product rond de €10 zal liggen.

Wat is jullie favoriete NYX product?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge