Delbôve Cou & Decolleté Zichtbare Neck en Kin Lift

Hoi hoi,

Zoals jullie wel weten vinden de beautydagen van Oona wel vaker plaats. In juni was dit weer het geval en ik was gelukkig uitgenodigd. Ik wil alvast Oona hartelijk bedanken voor deze uitnodiging. Deze dagen zag ik al vaker in stand staan van de Delbôve. Zelf heb ik weinig tot geen ervaring met het merk, maar toen ik in de goodiebag keek, zag ik dat ik een product ontvangen had om te proberen Ik ontving een versterkende of verstevigende crème voor de hals en de kin. Vandaag wil ik jullie er graag iets meer over vertellen

Delbôve Cou & Decolleté

Delbôve beloofd met deze crème een dagelijkse verzorgingscreme die een kalmerende, egaliserende en antioxiderende werking heeft op de huid. Daarenboven heeft deze liftende eigenschappen. Deze crème is specifiek ontwikkeld om de gevoelige huid te versterken door een bevorderde celvernieuwing. Hierdoor kunnen de eerste tekenen van veroudering tegengaan worden.

Verpakking en ingrediënten

De verpakkingen van Delbôve zien er erg luxueus uit. Dat is ook zo voor deze crème. Deze zit verpakt in een bruine, glazen verpakking met een mooie plastieken,  zwarte dop. De verpakking bevat 50 ml. en is 9 maanden houdbaar.

Mijn ervaringen

Wat ik het eerst kon waarnemen bij deze crème is de geur. Het is een erg kruidige geur waar ik ook iets van mint in meen te herkennen.

De structuur van deze crème vind ik ook erg speciaal. Het lijkt een beetje tussen een crème en een mousse in te liggen. Hierdoor gaat het product erg zuinig ’te werk’, want je kunt er niet heel veel uit halen tegelijkertijd. Daarenboven smeert deze crème door deze structuur makkelijk uit en trekt deze snel in de huid.

Ik heb zelf een klein beetje last van een onderkin. Zelf geloof ik niet dat een crème dit kan verhelpen. Daarvoor moet ik vooral wat gewicht verliezen. Wat ik echter wel geloof is dat na het gewicht verlies dat deze crème de huid wat strakker zal trekken. Dat lijk ik tijdens mijn dieet ook waar te nemen.

Daarom geloof ik wel in het liftende effect van deze crème. Daarenboven voelt mijn huid gevoed en zacht aan. Ik ben heel tevreden over deze crème. Hij is echter wel echt aan de prijs. Persoonlijk weet ik niet of ik dat er voor over heb, met alle andere vaste maandelijkse kosten die ik heb. Het is natuurlijk wel een erg zuinig product en ik denk dat je er gemakkelijk de volle negen maanden mee kunt doen. Dan kun je de prijs natuurlijk al iets meer relativeren…

Waar is Delbôve te koop en hoeveel kost deze Cou & Decolleté crème?

Delbôve is te koop in zijn winkels. Ik weet dat er een winkel is een Antwerpen, maar ik weet niet waar er nog winkels zijn. Verder denk ik ook niet dat het merk een webshop heeft. Als ik online kijken dan kan ik enkel de prijs van dit product terug vinden. Wauw, wat is dit product aan de prijs. Voor dit potje betaal je €99. Je doet er dan misschien wel lang mee, maar ik vind het toch wel prijzig.

Hebben jullie reeds ervaring met Delbôve?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge