Ortis (Detoxine) Silhouet

Hoi hoi,

Zoals jullie begin deze maand reeds konden horen ben ik wat afgevallen, namelijk 10 kilo. Er moet echter nog heel wat af, dus ik geef niet op. Laatst zat ik echter wel in een periode met meer cravings. Ik ging op zoek naar iets extra om vol te kunnen houden en een nieuwe stimulans te krijgen.

Toen moest ik ineens denken aan het merk Ortis. Tijdens de persdagen had ik hier een zeer enthousiaste uitleg over gehad en zij hadden zoiets in hun assortiment. Daarenboven zat in mijn goodiebag zo’n fles. Ik vond het tijd om zo’n kuur uit te proberen. Deze kuur neemt meerdere weken in beslag en ik ga dit artikel proberen te vullen met mijn ervaringen gedurende deze kuur. Zijn jullie alvast benieuwd?

Ortis Silhouet (Detoxine)

Ortis (Detoxine) Silhouet kun je in de winkel vinden in twee verschillende verpakkingen. Dit is echter hetzelfde product en je kunt zelf kiezen welke versie je het liefste gebruikt. Meestal gaan ze slechts één van de twee producten in hun assortiment heben.

(Detoxine) Silhouet is een lange kuur die de eliminerende functies van het lichaam helpt stimuleren. Dit gebeurt door de moerasspirea die aan het product is toegevoegd. Daarenboven bevat het product rode wijnstuk, waardoor het gevoel van zware benen verminderd wordt.

Je volgt een kuur als volgt.

  • Dag 1 t.e.m. 7: 12 ml van de siroop oplossen in een groot glas water, ’s morgens voor het ontbijt.
  • Dag 8 t.e.m. 14: 12 ml oplossen in een groot glas water, ’s morgens vóór het ontbijt en 12 ml vóór de hoofdmaaltijd
  • Dag 15 t.e.m. 35: Drink 12 ml opgelost in een glas water, ‘s morgens voor het ontbijt

Verpakking en ingrediënten

Dit product zit in een glazen fles. Bovenop de dop is een maatbekertje meegegeven, zodat je makkelijk je dosissen kunt maken. In elke fles zit 250 ml. Dit zal echter niet voldoende zijn voor één kuur: (35+7)*12 ml = 504 ml. De volledige kuur zul je dus met twee flessen kunnen afwerken.

Geconcentreerd appelsap (Malus domestica Borkh.) en kersensap (Prunus cerasus L.), water, droge extracten van: moerasspirea (Filipendula ulmaria (L.) Maxim. – 250 mg/12 ml), groene koffie geconcentreerd aan min. 45% CGA (Coffea canephora robusta – 200 mg/12 ml), rode wijnstok (Vitis vinifera L. – 180 mg/12 ml), kersen-aroma

Mijn ervaringen

Sinds november vorig jaar probeer ik al gewicht te verliezen. Voor een gezond gewicht zou ik minstens 13.5 kilo moeten verliezen, maar mijn streefdoel is minstens 21.5 kilo. Nu, eind juli zijn we al een heel stuk verder. Ondertussen ben ik 10 kilo kwijt. Jippie. Ik ben hier in geslaagd door ’s morgens voor het werk een uurtje wandelen in te lassen. In het totaal probeer ik minstens 12.500 stappen per dag te halen, maar bij voorkeur ga ik zelfs liefst over de 20.000 stappen. Daarenboven hou ik bij wat ik per dag eet en ik probeer onder de 1800 caloriëen per dag te blijven. Dit lukt trouwens niet altijd, maar iedereen mag eens zondigen ;). Dit ‘dieet’ moet voor mij een houdbare levenswijze worden naar de toekomst toe. Hopelijk hou ik dit vol. Eind juli ben ik mijn Silhouet kuur van Ortis begonnen.

Per week ga ik mijn gewichtsverlies en stappen meegeven, maar hou er rekening mee dat dit in combinatie is met mijn ‘dieet’. De resultaten zijn niet enkel van dit product afhankelijk.

Week 1  (28/7 – 3/8)

  • Dag 1 (-0.1 kg, 36.262 stappen): Het gaat goed vandaag, ik werk weinig verschil
  • Dag 2 (-0.2 kg, 17.655 stappen): Ik moet iets vaker naar het toilet
  • Dag 3 (+0.0 kg, 13.258 stappen): Ik heb het erg moeilijk om mij aan mijn dieet te houden, maar het product lijkt ook iets harder te werken
  • Dag 4 (+0.1 kg, 14.684 stappen): Het product kicks in. Ik moet vaker naar het toilet. We hebben jammer genoeg snoepjes in huis, dus dit is een dag waar ik weer iets te veel snoep.
  • Dag 5 (+0.0 kg, 22.489 stappen): De eerste dag in deze kuur dat ik naar het werk moet. De voorgaande dagen heb ik thuisgewerkt. Ik merk dat ik makkelijker naar het toilet ga en ik minder zin in zoetigheid vandaag.
  • Dag 6 (+0.0 kg, 17.246  stappen): Vandaag heb ik weer een thuiswerkdag. En verdikke, we hebben zoveel snoepgoed thuis liggen. Ik kon mij niet voldoende inhouden en ik heb te veel gesnoept.
  • Dag 7 (+0.3 kg, 28.820  stappen): Op het werk kan ik mij veel beter inhouden i.v.m. eten. Vandaag was een heel goede dag. Ik heb veel bewogen en goed gegeten.

Week 2 (4/8 – 10/8)

  • Dag 1 (-0.2 kg, stappen):
  • Dag 2 ( kg, stappen): Vandaag vertrek ik op kamp. Ik geef er bijles wiskunde en haal hier heel veel voldoening uit. Jammer genoeg zijn deze weken ook meestal een ramp voor mijn dieet. Ik beweeg weinig en eet wat de pot schaft. Ik heb weinig invloed op mijn macra nutriënten. Ik hou mijn hart alvast vast en hoop op een goede afloop van de volgende twee weken.

Week 4 (18/8 – 24/8)

  • Dag 4 (+0.0 kg, stappen): Gedurende mijn kamp heb ik weinig nota kunnen nemen van mijn voedsel en bewegingen. Jammer genoeg ben ik redelijk wat aangekomen gedurende het kamp, maar gelukkig minder dan ander jaren. Ik ben 3.7 kg aangekomen. Gisteren was ook geen super goede dag, maar het viel mee. Ik heb mijn stappen gehaald, maar at ook een pizza. Gelukkig ben ik gisteren niet aangekomen, maar niet afgevallen.

Week 5 (25/8 – 31/8)

  • Dag 7 ( kg,  stappen): De voorbije week heb ik mijn dieet terug goed opgepakt. Ondertussen staat de teller weer op -8,5 kg. Voor alle duidelijkheid, dit is omdat ik zelf veel gesport heb en op mijn eten gelet.

Conclusies

Je mag zeker geen wonderen verwachten van dit product. Als je teveel eet of snoept zal je ook op dit product aankomen. Deze detoxine silhouet heeft mij vooral geholpen bij het makkelijker naar het toilet gaan. Vooral omdat ik nu ook meer vezels pro beer te eten en daar helpt deze zeker bij.

Waar zijn Ortis producten te koop en hoeveel kost deze (Detoxine) Silhouet kuur?

Deze Ortis producten zijn te koop bij de meeste natuurwinkels, maar ik kocht zelf mijn tweede fles bij de apotheek. Daar kun je deze dus ook vinden. Op hun site kun je hun verkooppunten vinden. Voor één flesje betaal je ongeveer 20 euro. Daarom zal deze kuur ongeveer 40 euro kosten per keer dat je deze doet.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge