Bensimon Small Besace

Hoi hoi,

Tijdens de laatste persdagen kreeg ik een leuke goodiebag mee naar huis bij een van de persbureaus. Hierin vond ik een leuke handtas van het merk Bensimon. Bensimon is een merk die ik al langer ken maar weinig ervaring mee had. Het is een Frans kledingmerk en de handtas zag er heel erg leuk uit.

Het is een kleine handtas en ik besloot ze mee te nemen op kamp. Normaal draag ik daar de befaamde heuptasjes van Eastpack over mijn schouder, maar ik vond het tijd voor iets anders. Ik geef daar zelf wiskundeles, dus Ik wil er natuurlijk ook redelijk professioneel uitzien. Daarvoor is deze handtas uitermate geschikt. Het geeft een een schoollook door zijn ruitjes uiterlijk, maar is ook redelijk klein, waardoor hij makkelijk mee te nemen is.

Hoewel de tas heel erg klein is hij ook heel erg handig. Ik kan veel in de tas kwijt. Zonder problemen passen mijn eReader en mijn tablet er in. Daarenboven voelt deze ook heel erg handig aan op de schouder. Soms hebben handtassen heel fijne linten en dan durft het wat snijden in de schouder. Bij deze heb ik er nog helemaal geen last van het gehad, want het is een brede band uit een geweven stof. Ik heb deze handtas te voorschijn gehaald toen we uit eten gingen met alle instructoren, maar ik heb hem nadien ook niet meer willen wegleggen. Hij is heel erg handig.

Deze handtas zit vol handige opberg plaatsen. Er zitten achteraan 2 schuifvakken. Deze zijn echter niet afgesloten door een rits. Vooraan zitten nog twee aparte vakjes die afgesloten zijn door een drukknop en daarboven kun je deze nog eens afsluiten door de flap van de handtas hierover aan te brengen. Het is geen handtas die sluit met een rits maar toch vind ik dat mijn spullen vrij goed beschermd zijn. De sluiting is van leder met een gesp op. Hierdoor zal deze tas heel lang gebruikt kunnen worden en zelfs bij het verslijten zal deze nog altijd heel erg mooi uitzien. Ik ben heel erg blij met deze handtas en ik wil Bensimon uitermate hartelijk bedanken voor deze tas want ik ben er superblij mee en ik ga deze met heel veel plezier blijven gebruiken.

Deze handtas is te koop op de webshop van Bensimon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge