BornPretty Round Stamping Plate in BP-32

Hoi hoi,

Binnenkort gaan wij naar een huwelijk van vrienden. Ik kijk er alvast heel hard naar uit, maar toen ik op de uitnodiging ging kijken, zag ik ineens dat het thema blauw en goud is. Natuurlijk kan ik geen beautyblogger zijn zonder alvast na te denken hoe ik mijn make-up en hoe ik mijn nagels ga doen. Daarom keek ik gisteren nog eens aan mijn collectie stamping plates en ik vond deze schattige nagelplaat van Born Free Store.

Born Pretty Store BP-32 round stamping plate

Deze bevat heel leuke plaatjes en hartjes en strikjes. Ik weet niet wie het meisje is, maar het doet mij denken aan de typische manga figuurtjes. De panda’s zijn superschattig!

Hoe werkt deze stamping plate?

De plaat is op de voorkant bedrukt met prachtige plaatjes. Je kunt kiezen aan uit 7 verschillende figuurtjes. Aan de achterzijde is een plastiek gevangen. Waarschijnlijk is dit om het schuiven over de tafel te vermijden. Deze plastiek is bedrukt met BornPrettyStore symbolen.

Mijn ervaringen

Ik besloot alvast een manicure met deze plaat proberen te maken. Ik gebruikte hiervoor een nagellakje van HEMA in de kleur Quick jeans  en daarboven gebruikte ik mijn stamping nagellak van BornPrettyStore. Deze is trouwens aan vernieuwing toe, want ik krijg deze nooit open zonder een extra accessoire te gebruiken uit de keuken. Deze opent normaal potten en flessen, maar deze werkt   natuurlijk ook op nagellakflesjes. Het resultaat is een mooie koningsblauwe look met een gouden schattige bedrukking. Ik besloot mijn ringvinger en duimnagel een ander patroon te geven dan anderen nagels op mijn hand en het resultaat is een mooie schattige look geworden, waar ik met veel plezier naar kijk. Voor mij is het een echte kanshebber voor wat ik zal dragen op het huwelijk. Welke manicure zouden jullie aan brengen wanneer jullie naar een trouw moet.

Waar is deze stamping plate te koop en hoeveel kost deze?

Deze stamping Plate zijn te koop bij Bornprettystore natuurlijk hoe kan het ook anders als de titel deze naam bevat daar kost één van deze plaatjes ongeveer van $1.59 of ongeveer €1.35.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge