W7 verfrissings- en make-upfixatiespray

Hoi Hoi,

Eerst en vooral wil ik jullie een zeer gelukkige Valentijn wensen. Voor mij is Valentijn een feest van de liefde. Dit is niet alleen liefde voor een ander, maar ook liefde voor jezelf. Please, als je vrijgezel bent op deze dag, wees niet ongelukkig! Vier de liefde die je hebt voor jezelf, want daar begint alles mee. Doe iets wat je graag doen en heb plezier.

Op zo’n dag wil ik mij ook niet met mijn make-up bezighouden. Daarom gebruik ik graag extra fixatie, zodat alles extra lang blijft zitten. Vandaag nam ik er deze verfrissings- en fixatiespray bij die ik kreeg in de adventskalender van Balea. Zijn jullie benieuwd naar mijn oordeel? Deze spray heeft een dubbele werking. Ten eerste zal het de huid verfrissen, wat een aangenaam gevoel tot gevolg heeft. Het zal de huid matteren en een frisse huid verlicht. Daarenboven wordt de make-up gefixeerd.

Je gebruikt de spray door deze op je gezicht te sprayen vanaf 10 cm afstand. Vergeet hierbij wel niet de ogen te sluiten :).

Verpakking

Deze fixeerspray zit in een kleine sprayflacon van 50 ml.

Mijn ervaring

Wanneer ik deze spray voor het eerst gebruikte, moest ik een aantal keer sprayen, want er kwam niets uit. Dat is natuurlijk omdat het product nog in het systeem verwerkt moest worden.

Zelf zou ik de spray iets verder houden dan 10 cm. Ik vind dat de verstuiver minder verspreid dan gehoopt en door het product verder te houden kun je dit oplossen.

De spray zelf heeft een sterke geur. Dat doet mij denken dat het product geparfurmeerd is. Hierdoor lijkt deze spray mij minder geschikt wanneer je last hebt van een gevoelige of droge huid.

Bij het aanbrengen zorgt deze spray voor een fris, maar vochtig gevoel op het gelaat. Gelukkig droogt het geheel sterk op. Eénmaal opgedroogd, vind ik wel dat je het product nog even voelt trekken.

Het resultaat van deze spray is een matte look en mijn make-up blijft inderdaad net ietsje langer zitten.

Waar is deze fixeerspray te koop en hoeveel kost ze?

Deze spray is van het merk Balea, wat een van de huismerken is van de DM. Net als de alle producten uit de adventskalender van Balea tot nu toe zijn deze producten niet apart te koop. Ze hebben echter wel alternatieven. Zo hebben ze een alternatief van 100 ml en deze kost 2,25 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge