Peggy Sage Beschermende Lak voor de Nagels

Hoi hoi,

Vandaag heb ik nog een Peggy Sage nagelproductje voor jullie. Ik besloot de verzorging er bij te nemen. Het product waar ik vandaag over wil vertellen is hun beschermende nagellak. Ik vind op hun webshop enkel een nagelverharder terug, maar ik denk dat dit hetzelfde product is. Dit product verhardt de nagels en beschermt ze tegen het splijten.

Verpakking

Herkennen we het flesje? Natuurlijk. Het is hetzelfde flesje als de full-size kleurlakken. In deze flesjes zit 11 ml beschermende lak en deze is 3 jaartjes houdbaar.

Mijn ervaring

Deze lak heeft een lichtroze kleur. Op de nagels is daar echter niets meer van de merken. Deze lak is daarenboven totaal niet stroperig. Hierdoor smeert ze makkelijk uit én droogt ze snel op. Dit extra laagje beschermt mij nagels tegen verkleuring, maar ik heb ook het gevoel dat alles net iets langer blijft zitten. Ik ben heel tevreden over dit nagellakje. Het kwam ook net goed uit, want mijn nagelverzorging begon op te raken. Ik heb een tijdje geleden beslist niet meer bij te kopen, dus deze kwam handig van pas.

Waar is Peggy Sage te koop en hoeveel kost deze beschermende lak?

Peggy Sage heeft hun eigen webshop. Daar kun je dan ook terecht voor al hun producten. Deze kost 7.90 euro voor een flesje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge