The Powerhouse Iceagenics Lip Plumper – LipVoltage

Hoi Hoi,

Tijdens de Estetika beurs werd ik voorgesteld aan een product dat ik nog niet kende. Het internet is een hele tijd in de ban geweest van lipplumpers. Dit product is ook één van deze lipplumpers, dus op dat is hij niet nieuw. Het merk belooft  echter dat de meest geavanceerde lipbooster is ter wereld. Dit is door de combinatie van 3 krachtige actieve ingrediënten.

  1. Linefill: Herstelt het volumeverlies van de lippen
  2. VoluLip: Stimuleert de natuurlijke hyaluronzuursynthese om de lippen te plumpen. Het ingrediënt zorgt voor een toename van lipvolume, hydratatie en zachtheid
  3. Peptides: Dit ingrediënt dringt diep door in de dermis. Hierdoor zal de collageenproductie gestimuleert worden en zal gezonde weefselgroei ondersteunt worden. Dit kun je pas waarnemen na 2 tot 3 weken.

Het is een koelmiddel dat meer contour, definitie en volume heeft aan het lipweefsel. Je laat het product 10 tot 15 minuten inwerken. Nadien kun je het product eventueel verwijderen en je eigen lipproduct aanbrengen.

Verpakking en ingrediënten

Deze lipplumper zit in een flacon die mij doet denken aan de metallic mascarahulzen die je soms tegen komt. In het tubetje zit er 3.5 gram product en deze is een jaartje houdbaar.

Hydrogenated Styrene/Isoproprene Copolymer, Hydrogenated C6-20 Polyolefin, Ethylhexyl Palmitate, Paraffinum Liquidum, Propylparaben, BHT, Ethylhexyl Palmitate, Tribehenin , Sorbitan Isostearate, Palmitoyl Oligopeptide, Cetearyl Ethylhexanoate, Sorbitan Isostereate, Sucrose Cocoate, Tripeptide 38, Caprylic/Capric Triglyceride, Dimethyl Isosorbide, Sesame Seed Oil, Tocopherol, Butyrospermum Parkii, Menthol, Vanillyl Butyl Ether, C177891, C177492

Mijn ervaring

Hierboven zie je mij lippen zoals ze gewoon zijn…

… en hier heb ik het product 15 minuten laten inwerken.

Ik wil jullie alvast verwittigen. Je voelt dit als je het product aanbrengt. Het geeft een tintelend gevoel als gevolg. Dit tintelen is vrij intensief. Ik vind niet dat het pijn doet, maar je voelt het wel. Het is een beetje als een ijsblokje tegen je lippen houden. In deze plumper zit een verwarmend ingrediënt en het is normaal dat dit voor een verkoelende tintelende ervaring zorgt.

De geur van dit product liet mij schrikken. Ik herkende de geur van ergens en ik link het in mijn hoofd zelf aan flexium gel. Niet meteen een geur die je op je lippen wil gaan aanbrengen.

Hierboven zie je het resultaat. Ik zie inderdaad wel wat verschil, maar ik vind het verschil niet zo groot, maar wel mooi. Ik denk dat ik het product wat vaker ga gebruiken, zodanig dat het geen tijdelijk effect blijft. Ik ben tevreden, maar ik ben niet zeker of het het hoge prijskaartje waard is voor mij.

Waar is de LipVoltage van Powerhouse te koop en hoeveel kost ze?

Deze LipVoltage is te koop bij vele webshops online. Zo kun je ook terecht bij Beauty88. Dit is helemaal geen goedkoop product, want je betaalt 34.95 euro per tubetje. Wauw, slik. Ik denk dat je zelf moet bepalen of dit het waard is voor jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge