Only You Blushes

Hoi Hoi,

In mijn adventskalender van Only You vond ik twee blushes. De ene blushkleur is roze en de andere kleur is oranje roze.

De doosjes zelf zien er niet zo stevig uit. Het is een zwarte basis, met een doorzichtig deksel. Hierboven is het logo van Only You in een gouden kleur gedrukt. In elk doosje zit 2.8 gram en deze is een jaartje houdbaar.

Het ziet er allemaal mooi en elegant uit, maar ik stel mij wel vragen bij de verpakking. Deze neem ik beter niet mee in mijn handtas, want ze gaan de dag niet overleven. Dat moet natuurlijk niet als je ’s ochtends je make-up doet.

De kleur zijn heel mooi gepigmenteerd. Ik ben zelf een eerder koel type, dus de oranje kleur is te warm voor mij. Ik denk dat als ik deze gebruik, dat ik deze ga combineren. De roze (met een hint peach) vind ik wel erg mooi. Het pigment van deze blushes is intens.

Het lijkt een topproduct te worden. Hierboven draag ik de roze kleur. Je moet echt met een lichte hand te werk gaan. Anders ben je op en top een clowntje, omdat de kleurenzo gepigmenteerd zijn. Daarenboven zijn de blushes enorm korrelig. Ik ging er eenmaal in met mijn kwast en het was poeder galore. Niet boven je kleren doen dus, anders mag je je omkleden. Ik ben tevreden over deze blushes, maar ik hoop wel dat ze nog iets aan hun poederigheid gaan doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge