Hannah Brilliant Touch

Hoi hoi,

Hannah is een merk die ik enkel en alleen ken van blogs. Ik denk dat dit merk in Nederland vrij groot is, maar het moet zijn opmars nog kennen in België. Op de Estetika beurs kon ik nader kennis maken met het werk en ik mocht één van hun befaamde producten uitproberen, namelijk de Brilliant Touch.

Hannah Brilliant Touch

Hannah bestaat sinds 1979. Ze streven naar huidverbetering en gebruiken hiervoor bindweefselmassages, maar ook een aangepast stappenplan voor de huid.

Brilliant Touch helpt je om van elke selfie een succes te maken. Ze heeft een formule die lumière bevat. Dit is een wit diamant poeder die zal zorgen voor een soft-focus effect, omdat het licht geweerkaatst wordt. Dit heeft een helder en egaalmakend effect op de huid, zelfs zonder make-up.

Hannah wil echter niet enkel werken op het uiterlijke effect, maar ook huidverbetering te weeg brengen. Dit product zal op de lange termijn de huid verbeteren. Het zal rimpels tegen gaan door Progeline, een complex van 3 aminozuren.

Verpakking

Ik ontving zelf een luxesample. Deze sample is wit, maar het eigenlijke product komt in een grotere rode verpakking. In deze verpakking zit 30 ml.

Mijn ervaring

Een deel van dit product lijkt een onmiddellijk effect te hebben. Je ziet onmiddellijk dat glans van de huid vermindert en dat de poriën minder zichtbaar worden. Het effect vind ik zelf heel erg mooi op de huid.

Daarenboven voelt de huid verzacht en verzorgd uit. Ik heb zelf (gelukkig) nog niet zo heel veel last van rimpels. Ik heb er echter wel een irritante tussen mijn wenkbrauwen. Daar gebruik ik dit product heel erg graag, want hij lijkt er minder door op te vallen. Ook heb ik het gevoel dat deze sowieso ietsje minder diep lijkt na een maandje gebruik. Ik ben heel erg tevreden over deze brilliant touch en ga deze blijven gebruiken.

Gelukkig heb je maar een heel klein beetje nodig, waardoor ik vrij lang met de sample ga kunnen doen. Ondertussen kan ik beslissen of ik het geld ter beschikking heb om een full-size van dit product aan te kopen. Het is jammer genoeg een duur product, maar alle goede skincare is dat natuurlijk. Dat komt door de ingrediënten die ze gebruiken…

Waar is Hannah te koop en hoeveel kost deze Brilliant Touch?

Hannah heeft zijn eigen webshop waar je hun producten kunt kopen. Ik moet je echter verwittigen, want Hannah is niet goedkoop. Voor dit product betaal je 55.90 euro per stuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge