Peggy Sage nagellak in Nuit Scintillante en Chocolat Glacé

Hoi hoi,

Ik hoop dat jullie de Peggy Sage reviews nog niet beu zijn, want ik heb er weer eentje vandaag. Het zijn weer full-size lakjes die ik in de adventskalender vind. Het is een nude bruin grijs kleurtje en een zwarte lak met een zilver glitter. De laatste kreeg de naam Nuit Scintillante (164) en de eerste is Chocolat Glacé.

Verpakking

Super wanneer een merk zijn verpakking zo consequent gebruikt. Hierdoor zijn ze zeer herkenbaar in je stash of in de winkel. Ook hier zijn de flesje opnieuw vrij hoog en vierkant van vorm. In elk flesje zit 11 ml en deze is 3 jaar houdbaar.

ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, CI 77499, SUCROSE ACETATE ISOBUTYRATE, STEARALKONIUM BENTONITE, DIACETONE ALCOHOL, CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, SILICA, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, ACRYLATES COPOLYMER, CI 77510, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, CI 77891, TIN OXIDE, PHOSPHORIC ACID

Mijn ervaring

Deze kleuren dekken vrij goed. Met twee laagjes heb ik bij beiden een egaal resultaat en het geheel droogt snel. Ik heb echter een klein probleem met de kwastjes van Peggy Sage. Deze zijn vrij dun, lang en recht. Hierdoor vind ik het niet altijd even gemakkelijk om mijn nagels te lakken, maar het lukt wel. Gelukkig zijn hun lakjes zeer vloeibaar, waardoor ze nog steeds makkelijk uitsmeren. Ik ben blij met het zwarte lakje, maar Chocolat Glacé is minder mijn smaak. Dit is voor mij een goed basiskleurtje om nail-art op aan te brengen.

Waar is Peggy Sage te koop en hoeveel kosten deze nagellakkleuren?

Zoals ik al vaker vermeld heb, heeft Peggy Sage een eigen webshop en kun je daar ook te koop voor je producten. Voor deze nagellakjes betaal je er 7.50 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge