Sephora Lingzhi Sleeping Mask

Hoi Hoi,

Het is weer tijd om een nieuw nachtmaskertje van Sephora uit te proberen. Ik koos het vrolijke oranje doosje en deze is met Lingzhi. Dit is een ingrediënt waar ik nog nooit eerder over gehoord heb, maar het zou anti-aging en gladmakend op de huid moeten werken.

Verpakking

Dit masker zit in dezelfde verpakking als de andere nachtmaskers van Sephora. Het geheel heeft gewoon een ander kleurtje gekregen. Deze keer kozen ze voor een happy oranje kleurtje. Het masker komt in een kartonnen doosje waarin een plastiek kuipje verborgen is. In het kuipje zit 8 ml van een licht oranje jelly crème verstopt.

Mijn ervaring

Dit is één van de dikkere sleeping maskers van Sephora die ik reeds uitprobeerde. Het smeert gelukkig wel gemakkelijk uit, maar het duurt iets langer vooraleer het ingetrokken is. Dit is natuurlijk geen probleem omdat het een masker is om ’s nachts te dragen.

De volgende ochtend ziet mijn huid er mooi uit. Het ziet er net dat beetje egaler en strakker uit en ik vind het wel mooi. Over het anti-aging effect kan ik niet veel vertellen vind ik, omdat je daarvoor zo’n product langdurig moet gebruiken. Ik stel mij ook wel vragen in hoeverre een masker anti-aging kan zijn. Volgens mij moet je voor een anti-aging effect een product consequent over langere tijd kan gebruiken. Dat kan ook wel met dit masker, maar dat lijkt me niet te bedoeling.

Ik ben – net als bij alle andere sleeping mask die ik tot nu toe testte- tevreden. Met een masker kun je slechte huidverzorging niet oplossen, maar je kunt er wel je huidverzorging mee ondersteunen :).

Waar is dit Sephora Lingzhi sleeping mask te koop en hoeveel kost het?

Deze maskers zijn natuurlijk te koop bij Sephora. Hier in België hebben we geen fysieke winkels, maar je kunt altijd een tripje over de grens richting Frankrijk maken. Daarenboven kunnen we ook online bestellen op hun Franse webshop. Elk kuipje van deze maskers kost 3,95 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge